ilkgozagrimhavinim Busradonmezus benimde ayaklarım aşırı üşüyodu ne yaparsam yapayım hep buz gibiydi. Anlam verememiştim🤷🏼♀️
Ahlahanim Anne2603 annem menemen yapmış ben kokuyu almamla öğürmem bir olmuştu. Bakla gibi korkmuştu🤪
Ellu Gögüslerim inanilmaz büyüdü, ve uclari koyulasti. Onun disinda adet sancisi gibi oldum. Yumurtlamadan sekiz gün sonra sag kasigimda bi cok kisa agri oldu, agri saplandi daha dogrusu (döllenmis yumurtanin rahime yapistigi ani hisettim)😊
Kkkkkk Anne2603 geceleri tuvalete kalkıyordum. Normalde pek alışkanlığım değil ama her gece olmaya başlamıştı.
Fatossst Aşırı göğüs ağrısı ve göğüslerde büyüme bide belime nefes almamı zorlaştıran kıramplar girmişti adet olucam sanmıştım 🙈
Duygu- adsmom ayy bende çukurun finali vardı alakasız yerlerde ağlayasım geliyordu hamişmişim meğersem🥰
D_cakmak54 Agdet sancısı gibi ağrım oluyordu ama çok halsizlik ve aynı zamanda karnımın içinde batma olmuştu zaten ben belirti olmasını beklemeden bir gün gecikince test yaptım 😂 içime doğdu heralde 😂
Bett_blog Anne2603 halsizlik yüksek ateş boğazım şişmişti burnum tıkanmıştı(hala tıkalı)😄 hatta üşüyordum falan covid oldum sanmıştık eşim beni teste götürcekti🤣🤣 öyle bi belirtiler vardı ki tat almıyordum koku almıyordum😅😅😅 Sadece limonlu sıcak su içiyordum kasım ayıydı hamileymişim😁😁 çok şükür şimdi 5ağustosta doğum tarihimizi aldık🥰 gün sayıyoruz🥲
Duygu- Yerleşme kanaması koyu bir iki damla çok az silinik şekilde araştırdım belirti olduğunu öğrendim regli olmayı beklerken hamile olduğumu öğrendim 🥰
Elif_Eda Anne2603 Yumurtas kokusuu 😐 ama tiksindiğim tutamadığım birşey olmadı ilk başlarda hiç yiyemedim yumurtada şimdi çok aramasamda yiyorum
Melikemell Anne2603 göğüs hassasiyeti 7 haftalık hamileyim bende göğüslerimde hissettim ilk sonra 2 gün regl geçikince test yaptım
EsmaaaaMeva1 Adet ağrısı gbi ağrım vardı bide karnım şişti birz. Hatta hamile oldğmu blmiodum 2 paket yani 40 fincan papatya çayı içtim. 20 gün geçti testi yptm çok silik pozitif çkmştı. Kimyasal gebelktr yine diye aldrş etmemştm gelir hastlğm diye. Üstünden 10 gn dHa gçti gttm kn verdim beta hcg 112 fln çkmştı öle öğrndm hmle oldğmu. 🤗🤗🤗