Hly-2022 Gulcingezer panik yapma cnm ben 6 haftalığım ve bende de bulantı felan hiç yok sadece regl olcakmışım hissi var kasıklarda sancı var bunlar iyi günlerimiz tadını çıkar🤞🏻☺️
Hly-2022 Kızlar bide bşy sorcam sağ kasık agrırsa ve batma hissi olursa erkek sol kasık agrır ve batma hissi olursa kız diyorlar doğrumu bu
Hly-2022 Minnie28 evet normal ben 6 hafta 5 günlüğüm ben de bulantı vs yok sadece regl olcakmışım gibi kasık agrım var
Fulya01 Aşerme , adetten 3 gün once kırmızı akıntı çok az , koku hassasiyeti, gereğinden fazla uyku uyumak 🥰🥰🙏
Sofianin_annesi iremsenturk_16 canım bende adet tarihime 1 hafta kala test yaptırmıştım aşırııı silik çıkmıştı telefonun flaşı ile görüyordum ancak yumurtlamadan 6 gün sonra kasıklarımda ağrı v 2 hafta sürdü adete son 3 gün kala gögüslerde acı şişme oldu akıntım oldu ama ben anlamıştım hamile olduğumu emin olamamıştım adet günüm 1 gün geçti beta hcg yaptırdım 762 çıktı🥰🥰🥰 allah sanada inşallah nasip eder tüm isteyenlere sağlıklı bebekler nasip etsin Allah
Katze8sirac Mihrimah25 beynim yandı şimdi 1. Hafta adetle geçiyor zaten çünkü gebelik adet başlangıcından hesaplanıyor 2. Hafta yumurtlama 3.hafta döllenme yani 1 haftalık gebelik imkansız bu şartlarda demi
Mihrimah25 Katze8sirac bak ilk hafta zaten adetlisin yerleşme kanaması derler bazıları da gebelik üstüne adet görürler o yüzden belli olmaz 2. Hafta ise gebelikte 4. Hafta sayılır 2 hafta diye birşey yok ben 2 haftalık hamileyken gittim direk 4 haftalık dedi doktor hatta erken gittiğimde daha çok küçük dış gebelik olabilir dedi ama alttan muayene de belli edebilir kendini
Kubbbraa Ya belki çok saçma 3 haftalık filandim daha galiba kardeşime gittik yemege kuzu eti pişiriyordu oda çocuğuna daha haberim yoktu hamileligimden o etin kokusu bir ağır bir sanki lağım kokuyo 🤮🤮🤮 noluyo yaa ya dedim kimse tık yok hafiften göğüslerimde sızlıyordu birde
Haripari Anne2603 tek belirtim Aralık ayında ateş basmasıydı regl olucak gibi ağrım vardı ayaklarım yanıyordu tişörtle geziyordum :)
emiras59 Anne2603 15-16 Ocak- Alt karın da şişlik Gaz 17-18 Ocak kasıkta iğne batması iştah açıklığı 19 Ocak midem yanıyor 19 Ocak Baş dönmesi 20 Ocak mide yanmasıyla uyandım 21 Ocak çok yorgunum 21 Ocak sağ yumurtalık hafif şiş gibi Sol kasıkda nadir iğne batması hafif bel ağrısı 22 Ocak test yaptım ikinci çizgi silik Vücut ısım bugün yüksek 23 Ocak 2-3 gündür aşırı açım hiç doymuyorum dün ve bugün başım dönüyor 25 Ocak hamileyim! Not etmiştim 😊
Busyaa4141 Aynı hasta olucakmışım gibi ağrım oldu 2-3 gün hatta kokusuna kadar almıştım ped koymuştum ne olur ne olmaz geçmesin diye birde ayakta uyuyarak geçiyordu zamanım hep bi esneme hali heryerde uyuma isteği sonra test yapınca hamile olduğumu öğrendim😅🥰🌸