rme16 Anne2603 uyku ve baş dönmesi sürekli düşüyordum başım döndüğü için hamilelik hiç aklıma bile gelmiyordu ☺️ Eşim dalga geçiyordu artık düşmelerimle ☺️
Ecehannn Benim araba kullanırken uykum geldi bariyerlere çarpıyordum neredeyse öyle şüphelendim ve 3. Haftada öğrendim hamile olduğumu şimdi 30. Haftadayım kendimi 10 yıldır hamile gibi hissediyorum 🤣
Gulcingezer aysegulgeldi8 evet 4+1 im var bebis ;) ins sagliklidir tekrar deger kontrolu yapicaz ne kdar artmis bakicaz yarin en son 145.5 cikti🙏🏻
aysegulgeldi8 Gulcingezer inşallah sağlıklı çıkar ne kadar oluyor bebiş anlamadım da kusura bakmayın 😞
Deletedmom54555 Adet olacakmışım gibi ağrı ve kramp , göğüs uçlarımda koyulaşma ve ateşimin bir derece civarı artması ve ufaktan baş dönmesiyle hamile olduğuma kesin emin oldum test yaptım ve pozitif 😍😍
hugeeyedgirl Anne2603 sizdeki gibi bende de diğer bütün regl belirtilerinin yanında normalde hiç deneyimlemediğim aşırı bir göğüs hassasiyeti olmuştu. Birkaç gün regl olmayı bekledim ama göğüslerim bana bir şeylerin beklediğim gibi olmayacağını söylediğinde test yaptırdım ve hamileydim😂😂
aysegulekinci Anne2603 benim mens dönemim gelmemişti ama mens olacak gibi sancım oldu üşüyordum bir de 🥰
Semamom Anne2603 Göğüslerimde çok faazla acı oluyordu ve midem yanması bulantısı başlamıştı o şekilde test yapmıştım 🥰
SeydanurBK Anne2603 hamile olduğumu çok enteresan bir şekilde anladım. Zaten çoğu belirtiler adet öncesi donemle aynı olduğu için kolay anlayamiyorsunuz. Aralık ayında adet zamanimdayim kar kış soğuk ben atlet kilotla yatıyorum evde çünkü her gece sırılsıklam uyaniyodum. Vücudumda bir gariplik olduğunu ve test yapmam gerektiğini bundan anlamıştım 😂🙈