Evindarr https://resimyukle.io/r/MibQrYmdaJ Bende pupp hastalığı oldu moralim çok bozuk 😖 bir yandan kaşıntı bir yandan yanma canım acıyor çok mutsuzum
Evindarr Ayceycev MommySharkdutdutdutut Esraali Busradonmezus Kucukmucize Kızlar güzel dilekleriniz için çok sağolun 🙏💗 ilk öyle olduğunda internette araştırdım 35. Haftadan sonra olusuyormus. Geçen gece canım o kadar yanıyordu ki bide uykusuzluk vardı o kadar ağladım ki…
Bebikannesi Evindarr anladım Allah şifa versin. İlaçlarınızı alınca bana yazar mısınız? Bu arada ben advantan ve madecasol kullanıyorum. Bu kremler bayağı rahatlattı size de tavsiye edeyim
Evindarr Bsrdndr benim zaten normalde karnımda yoktu bacaklarımda göğüslerimde kalçamda çatlaklarım vardı ama hiç kaşıntı falan yoktu. Bugün oralar da çok fena kaşınmaya başladı. Etimi koparacaktim az daha
Bebikannesi Bsrdndr asla kaşımamanız gerekir asla. Yoksa o kaşıntı şiddetini artıran bir kaşıntıya dönüşüyor. Ani kaşınmalarda kıyafetin üstünden buz gezdiriyorum geçiriyor. Bir de soğuğa yakın ılık duş. Bu şekilde ilerliyorum