Gamze1903 Kizlar bugun doktora gittim 27+1 haftalk hamileyim bebisin kilosu 1.311 gram birazcik onde mi gidiyoruz ne😇😯 boyunuda soyledi ama unuttm ya💆💆😨 ama biraz uzun boylu olucak dedi babasina cekmis😁💕💕
Semakacan Gamze1903 maşallah canım benim 29 haftada 1280 'di 😀 bizimki de anası babası gibi cılız olcak galiba
Gamze1903 Semakacan ayy masaaallaaahh ya bizimki bana cekicek sanirm tombiklikte keske babasina cekseymis bide onu dogurmasi var 😱😱😁😁
Semakacan Gamze1903 orası da var tabi inşallah sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil 😀 Allah kolay doğum nasip etsin canım 💞
Gamze1903 Deletedmom67 ayy benimkide erkek 🙈🙈💙💙😌😌 kontrol zamnlari gelsekte haber alsak die icimiz icimizi yiyo valla😌
Gamze1903 smyyeabic valla bende bugun bi merakla gittim kilosunu soyleyincr gozlerim buyudu valla aklima direk dogum geliyor😂😂😇
YagizAsyaMom Kızlar 13 haftada bebeğin kaç gram olması gerekiyor her yerde 25 gram okuyorum ama benim 72 gram 15 cm uzunluğunda normal midir bu
BurcinC Gamze1903 son zamanlar kilosu durabiliyormuş canım kimiside daha fazla alıyormuş. Bizimki önde gidiyordu hep ama şimdi normale döndü gibi. 34. Haftada 2700 olmuştu 😊
BurcinC EzgiPeony her sabah iki tane kaynamış yumurta yiyorum bebeğe kilo aldırıyormuş çok :) birde peyniri çok seviyorum peyniri çok yiyorum. Ispanak, semiz otu, muz bunlarıda çok tüketiyorum 😇