Degisikkadin caglasvnc evet maalesef insanlar nereye güveneceğini şaşırdı hastalık yüzünden sonumuz hayr olur insallah
Gulcingezer Degisikkadin direk hastanenin dogum paketleri degil sigorta sirketleriyle gorusun icinde 40 hastane olan anadolu sigorta dogum teminatli 10 muayene hakkiyla 4,300′e yaptirdim ben
bensu2 Sedaaaa2 bana akropol doğum var sadece dedi muane falan yok demişti 7 ay önce falan bende aydınlıkta oturuyorum
Sedaaaa2 bensu2 yooo ben gittim 2 hafta önce muayene oldum 120 tl hatta ücreti ama sanırım daha yenı acılmıs muayene yerleri cunku bende arastırdım da onceden kadın dogum bolumu yokmus
fenperest Eslem_serra bende simdi oraya gidiyorum. Bashekimlik kadin dogum kismina gidiyorum. Fakat acil durumlarda (gecen gun kanamam olustu) dr uma ulasamiyorum. Siz dr nosu almismiydiniz ?
Degisikkadin Eslem_serra evet bende duydum dediginizi ama konum olarak biraz uzak bana oyuzden skntili
Sedaaaa2 bensu2 tüh ya valla bende sırf yakın die oraya geldim sonrada cidden memnun kaldım çok ilgililer saolsunlar banada arabayla 5 dk lık yol çok iyi oluyor
bensu2 Sedaaaa2 47 gün kaldı bizim sıcaklarda çekilmiyo 😣😣 senin kışa denk geliyo neyseki bulantın falan varmı
Sedaaaa2 bensu2 yok daha bulantı başlamadı benim sadece gazım biraz fazla oluyo onla ugrasıyorum ay evet kışa gelcegı ıcın hıc boyle mutlu olcagını sanmamstm cok sıcak cidden rabbim sizi bi avazda kurtarsın inşallah 🥰🥰🥰🥰