Zeynep_99 Arkadaslar bisey sorcam ben 8 aylik hamileyim ama goguslerimde ne bi agri ne bi sizi var gun icinde evde oldugum zaman sütyen falan takmiyorum goguslerimi siktigim zaman hicbisey gelmiyo normal mi bu
MommySharkdutdutdutut Zeynep_99 Duran göğsünüzü neden sıkıyorsunuz 🤨 Sıkmayın sakın herkesden süt gelecek diye birşey yok yaptığınız erken doğuma bile sebep olabilir
hazal1991 Zeynep_99 benim göğüslerim şiş değildi, yumuşacıktı, hiç süt falan da gelmedi ama doğurduğum gibi emzirdim 3 buçuk aya yaklaştık hala da emziriyorum rahat olun doğumdan sonra geliyor
Selin12- Zeynep_99 normal bir durum zaten sakın görüşlerinizi sıkmayın sut gelirse erken doğuma sebep veriyor rahmi uyandırdığı icin
Zeynep_99 MommySharkdutdutdutut kaynanam gelmesi lazim sık dedi bende denedim acikcasi ama agri sızıda yok şişkinlik yok kaynanam sut toplarken şişer agri olur vb diyo aklimi allak bullak etti
MommySharkdutdutdutut Zeynep_99 Ay yok sakın kaynananızı hiç takmayin ben doğum yaptigim anda gelmisti sıkmaniz erken dogum riski oluşturur lutfen
Zeynep_99 MommySharkdutdutdutut cok tesekkur ederim bide bisey sorcam kacinci haftada nstye giriyoruz bide cati muaynesi ne zaman ben suan 32 haftamdayim doktorum bayramdan sonra sik sik goruscez demisti bu ay sonunda nst ye baglarlar dimi
MommySharkdutdutdutut Zeynep_99 tabikide gittiginizde nstye baglanirsiniz 🌹 Alttan muayene ise 36 37 . haftalarda baslar 🌹sanciniz cikarsa eger nstde
Melikesvm Aslisila bendede gelıyordu beyaz sıvı gbı doktor sut degıl o dogum yakşastıqı ıcın sut hormonların kendını ayarlıyor dedı. Benden geldıqı halde dogumdaj sonrada gelmedı 4gun
Ecemgny Göğüs uyarmak doğum tetikler doğum yapınca o an ki hormonlar ve duyguyla salınım oluyor kızımdan biliyorum dört gün diye bir kural da yok 🤷🏻♀️