PurpleTail Alyaesmaa 30+2 deyim 58 ile hamile kaldım 65 kgdayım.. gebelik şekerim çıktı dikkat etmek zorundayım. Keşke bu çıkmasaydı da 15 kg alsaydım karpuz yiyemiyorummm çok acı 😭
Ozgesapmaz PurpleTail bende de çıkmıştı diyet yaptım düzene girdi. Birazda stresle alakalı olduğunu düşünüyorum. Ne kadar kafaya takarsan o kadar çıkıyor. Sakin olup kaçamak yaptığım günler şekerim normal çıkıyordu 😂
Morvy Alyaesmaa evt öyle gibi ama ben 25 ten sonra almaya başladım 51,5 ile hamile kaldım kilom hep sabit kaldı sanırım ben verdim bebeğim aldı derken 25 ten sonra almaya başladım☺️
Busra228 Alyaesmaa kız keşke onları yiyip kilo alsaydım sadece yemeğimi fazla yiyorum hani öyle çikolata cips hamur işi de çok yemiyorum ama illa canımız çekiyor neyse doğumdan sonra veririz kiloları😍
Rabis24 Alyaesmaa bende senin gibiydim 175 boy 52 kilo ile hamile kaldım şuan 30. Haftamdayız ve 74 kiloyum hiç kilo almam sanıyordum 55 i bile görmemiştim ömrüm boyunca ama bebeğim sağolsun😂😂🥰
Ftmtrk 18 haftalığım 76 kiloyla hamile kaldım şu an 73 kiloyum ama 71e düşmüştüm bulantı yüzünden en büyük korkum çok kilo almak 😂