Elisammmbade Ayaklarım bacaklarim çekiliyor sanki içindeki damarlar geriliyor kasigima vuruyor ağrısı ara ara sancım da oluyor ama dün nst de sancı çıkmadı açılma da yok sizinde böyle mi
Elisammmbade Ygmr15 anladım canım. Dün oldum ben herkesin acı eşiği farklı ama benim canım çok fazla acıdı belkide çok kastım kendimi rahat bırakmak gerekiyormus
Ygmr15 Elisammmbade ben de kendimi cok kasan biriyim gebelikten önce bi keresinde alttan muayene olmus ve bağırmıştım nasil olacak diye kara kara düşünüyorum 🤔
Ays0 Bacak çekilmesini bende yaşıyorum böyle damarlarim üst üste binmiş gibi ya da bıçaklar saplanıyor gibi oluyor geceleri magnezyum eksikliği yapıyormuş ama aynı durum mu seninle bilmiyorum
Elisammmbade Ays0 ya bebişim biraz kilolu doktor çok ağrın olmazsa ilacı icme bebeğe kilo yapıyor dedi bende soda ile tamamlamaya çalışıyorum. Normal doğum istediğim için 🙄
Ays0 Elisammmbade kaç kilo şuan 🙈 muhtelemen yetmiyordur çünkü ben bir iki gün ihmal etsem geceleri kramplar giriyor hatta ayak taban boşluğu var ya orada bile çekilme hissettim. Benimde önden gidiyor şuan kaç kiloyuz bilmiyorum ama ileride umarım içme demez kahrolurum 😂
Ays0 Elisammmbade oy maşallah bakalım benimki kaç oldu daha küçük gerçi 34+3 olacak ama 35+3 görünüyor
Elisammmbade Ays0 sağlıkları iyi olsun da doğduktan sonra zaten anne sütü bol bol kilo aldırır kuzum önemli olan sağ salim doğsun da bebisler🥰🥰