Banukucukaslan ben 33.haftamdayim geçen hafta hemen hemen herşeyi tamamladık bi ben kaldım benim ihtiyaçlarım kaldı sanırım pijama takımı depend bez gecelik emzirme sütyeni atleti vs bunları henüz almadım
Bebek için;
: Bir muslin battaniye,bir penye battaniye ,bir kalın battaniye ve birde nohut battaniye hepsinden birer tane çünkü hediye falanda genelde geliyor battaniyeler
:Dalin şampuan,Dalin sabun,baby me kulak temizleme çubuğu,baby plus bebek banyo süngeri (tabii eğer sünger çok sert olursa yumuşak dokulu bir sünger daha alabilirim) , pişik için sudocrem 125 Gr olandan aldım , tırnak makası ,biberon 0-6 ay emzik ikili 0-6 ay , bebek havlusu ,Dalin yumuşatıcı, buarada sıvı deterjan ve ateş ölçer almadığimida şuan yazarken farkettim:)) , küvet takımı, bebek arabası,park yatak,birde kumaş aldım renkli ayıcıkli falan hem yatak için çarşaf hem yastıkları için yastık kılıfı ve iki adet kundak dikti kayınvalidem nevresim takımı almak istiyordum ama baktım onun da hevesi var dikimde yapıyor o yüzden dedim madem dik gayette güzel oldu beğendim zaten ilerleyen zamanda illaki yine nevresim takımı alınır , şuan üç tane bebk yastığı var pamuk almıştık kaynanam onları yastık yaptı,bide dün çok tatlı organizeeler gelmişti bime onlardan aldım daha öncede dinozorlu bitane almıştım o da yine bimden, sleepy yenidoğan 40 lı bir paket ve sleepy 2 numara 84 lü bir paket bebk bezi aldık ayrıca yine sleepy ıslak mendil bir kutu aldık kutu icinde 12 paket ıslak mendil var , şimdilik stok yapmadım sleepy ablam ve görümcem de kullanmış memnunlarmis bakalım bizimkine iyi gelmezse başka bebek bezi ve ıslak mendile geçeriz, ağız temizleme mendili olarak ta beşli bir paket aldım ayrıca ikili de penye çıt çıtli olanlardan aldım,
: İki tane beşli hastane çıkışı ,bir tane üçlü
: 03 ay 06 ay 6-9 ay 9-12 ay zıbın her bir aya göre üç dört tane var yani
: patikli pijamalar kazak uzun kol badi bunlardan da üçer tane var herbirtakimda, Altı adet şapkası var sekiz çorap dört eldiven giysi olarak daha eksiklerim var ama hediye çok gelecek deyip duruyorlar annem de daha bissuru şey yapicam diyor o yüzden ilk doğduğunda bunları kullanicam büyük ihtimal doğumdan sonra bakicam giysi durumuna ama bir yanımda al yine biseyler diyor bakalım aklıma gelenler bunlardi ,Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin🙏🥰