Bebekbebek1 Kızlar 27. Haftadayım kendimi çirkin hissetmeye başladım 😓, yeni kıyafet ayakkabı alıyorum ama yine de yakışmıyor, karnım da iyice büyüyor, kilomda fazla çıldırazaaam 😅 hamilelikten önce 44 beden giyiyordum şimdi 48 tam oluyor 😅 yardım edin !!!!! 😅
Denizyildizii Bebekbebek1 bende 24. Haftadayım dün avm ye gittim ne denediysem olmuyor. İlk gebeliğimdede ağlıyordum artık hiç birşey yakışmıyor diye😂 dün yine yakışmama haftalarına geldim dedim ama bu sefer ağlamıycam napalım doğurana kadar idare edicem😂
Nurgullmom Bebekbebek1 Bunlar iyi günlerin diye korkutmak istemezdim ama 36.haftamdayım tesettürlüyüm herşey üzerime yapışıyo ve kendi bakımıma çok dikkat eden biri olduğum halde namazlıkla gidiyorum artık aile gezmelerine yada markete felan 🙄😅😅 kilonu kontrol etmeye calış son zamanlar çok zorluyoo 🤒🤒
ozlmayktkrmm Bebekbebek1 valla 28 haftdayım 4.5 kilo aldım gecen topuklu açık ayakkbım vardı olmadı hafiften şişliğimde yok neden anlamadım😬
Esan Bebekbebek1 bana da gogus kismimdan hic bir kiyafetim olmuyo :( 8 kilo aldim hic belli olmuyo. 32 haftadayim karnim yok denecek kadar az. Bacaklarim ayni ama goguslerim felaket buyudu 🥵 hep yeni kiyafetler aldim dogumdan sonra olur ins 🤦♀️ 36-38 beden giyerdim oncede simdi 40 bedenin bile ustu hep dar oluyo 🤦♀️
Bebekbebek1 Denizyildizii hahaha sanırım ağlamalara bir süre daha devam 😅 ay çok kötü bir durum ya eşim de daha da güzelleştin diyor ama asla inanmıyorum 😄😄
Busrag_ 33+2 deyim 15 kilo aldım. Ama 5 kilosunu resmen yüzüme aldım 😂Sıcakta kilolar iyice rahatsız etmeye başladı. Bu mesajı yürüyüş bandından yazıyorum ✋🏻Hiçbir kıyafet vs olmuyor. biraz hareket ederek vicdanımı rahatlatıyorum tavsiye ederim kızlarrr
Bebekbebek1 Denizyildizii kız yapan yapmıyor yine 😄 bizde de var ama hava sıcak olunca yapası gelmiyor bizde sahile gidiyoruz yürüyüşe
Busrag_ Denizyildizii gündüz çok sıcak çıkarsam bayılırım bant iyi oluyor. YouTube’da evde yürüyüş videoları filan var onlarada bakabilirsin🌸Akşamda 9′da 1 saat eşimle yürüyorum iyi geliyor şişlere.
Denizyildizii Bebekbebek1 yok onlar dırdır yapmayalım diye diyor😂 yani benimki kesin o yüzden diyor😂😂
Denizyildizii Bebekbebek1 ben yaparım ya yürüyüş çok seviyorum. Gündüz sıcaklardan çıkamıyorum akşamda kocam yorgun oluyor yine çıkamıyorum
Bebekbebek1 Nurgullmom bende tesettürlü olduğumdan daha da sıkıcı oluyor, belli olmasın diye ama hiçbir şey olmuyor😅 kiloma çok dikkat etmiyorum ama aşırı aşırı da yemiyorum 😓
Busrag_ Bebekbebek1 haha bende öyleyim. Bidaha ne zaman yicem diye diye herşeyi yedim.Son zamanlarında çok şişiceksin dikkat et dediler dinlemedim. Keşke dinleseydim 😂
Bebekbebek1 Denizyildizii o zaman şöyle yap, biz ikinci el aldık uygun fiyata, sende araştır bakalım bulursan göster bakalım ikna etmeye çalış ☺️☺️
Nurgullmom Bebekbebek1 Ben 38 40 bedenden 46 bedene çıktım ama 46 bile yapışıyo altı oluyo üstü bol geliyo hiçbisey oturmuyo üzerime üzerine bide sıcaklar bastırdi allahtan senin son zamanların biraz serin olcak rahat edersin 😅 bu kilo olayı zaten hamilelikte dikkat edilemiyo insanın elinde degil yanii +20 kiloyla son 25 günüm gorünüyo insallah daha fazla almam 😬😬
Bebekbebek1 Nurgullmom evet haklısın çünkü sabah 6 da acıktım diye uyandığımı biliyorum 😄 inşallah sende almadan rahatça doğum yaparsın canım 🌺💕
Akkoyu Xs ve S bedendim hamile kalmadan önce şimdi 33 haftalığım m beden artık sıkıyor yürüyüş yapayım diyorum ama basenlerim birbirine değiyor sıcakta olmuyor 😂 bacaklarım birbirine sürttükçe alev atıyor 😂
Bebekbebek1 Akkoyu doğumdan sonra genellikle kilolar veriliyormuş, hadi ben yine hep kiloluydum alıştığım ama sen psikolojini bozma 😍 keyfini çıkar
ozlmayktkrmm Bebekbebek1 yok ben babet falan giyemem bu sıcaklarda zateb sadece birkenstoklarla rahat ettim heryere onlarla gidiyorum gerek görmedim başka ayakkabı vs de geçen bayramda belkı hafif topuklu giyebilirm dedim zaten kuçuk almıstım ayakkbıyı gecen seneden ondan sanırım olmadı 😃