Melekokty Kızlar hamilelikte karın kaçıncı haftada belli olur bende yok gibi hiç çıkmadı şişkinliklerim var sadece o da gaz bir gün iniyo bir gün şişiyo 😂 mide bulantısından hamile olduğumu anlıyorum sabahları sadece
Denizyildizii Melekokty ay bırak çıkmasın ya sıcaklarda hiç çekilmiyor. İstediğini giyemiyorsun. Oturamıyo kalkamıyosun😄 bırak işte ne kadar geç çıkarsa o kadar iyi napcan yaz günü
balbocegim27 Melekokty 24 haftalığım kilolu biri gibi duruyorum kimse anlamaz hamile olduğumu elbise falan giyip böyle kemerini sıkarsam anca öyle anlaşılıyor
Nurtrky Melekokty 25 ten sonra çıktı benim nerdeyse bırakın çıkmasın bence zorluk 8. Ayımdym öyle çok değil hala 6 aylık sanıyolar😂
Melekokty Engzlevlt doktorum da öyle dedi bekliyoruz bakalım cinsiyet kaçıncı haftada tam belli olur 🌼☺️
Melekokty balbocegim27 cinsiyet belli mi derler ya erkek de sivri karınlı olur kız da biraz yaygın durur diye 🤔😄
Haticecakirr Melekokty 27 dan sonra belli olmaya başladı benim hamile olduğum şimdi 30 haftalığım hala çok büyük bir karnım yok ilerki haftalarda belki çıkar 🤣
balbocegim27 Melekokty benim erkek ama sivri bi karnım yok bu tezi çürüttüm ye tatlıyı doğur hakkı yi tezini de çürüttüm tatlıdan tiksiniyorum resmen
Nelmali Melekokty 22den sonra cikmaya başladı 30.haftadayim son 2 3 haftadir hamile olduğum anlaşılıyor dışardan ama ne kadar geç o kadar iyi hareket edemiyorum sanki her yer bebek hele sıcaklarla hiç rahat değil 😅😅