tanya25 Gebelik haftanız sorulduğunda içinde olduğunuz haftayı mı yoksa bitirdiğiniz haftayı mı söylüyorsunuz?
Deletedmom_33 tanya25 Bende tam gününü söylüyorum zaten doktorum da son adetten kendisi de hesaplıyor kaç hafta kaç günlük ona göre büyüme uyumlu mu bakıyor
Ays0 Ben bitirene kadar o haftayı söylüyorum 34+2yim 34 haftalığım diyorum. Ultrasonda 35 haftalık çıkıyorum doktor daha düzelmez önden geliyor kendini ileride say dedi ama yok illa 34üm 😂
Gamzemirenver Selma_aygun yok canım tam 34 sünüz şuan. 35 haftalık değil de 35. Haftanın içindeyiz diyebilirsiniz çünkü henüz 35. Haftayı tamamlamadi
Selma_aygun Gamzemirenver bende 34+6 olunca bile 34 haftalık diyorum zaten aman eski usül devam ben 😊
Elif_p Ben de aylık söylemeyi tercih editörüm mesela 20 haftalığım bebeğim biraz da önde 5 aylık hamileyim diyorumm
ikibaltanesininannesii tanya25 27+5 haftalığım ama 28 haftalığım diyorum çünkü 27 haftamı doldurup 28den gün almış oluyorum
Deletedmom23234 tanya25 Ben diyelimm ki gün olarak 32+3 ise 33 haftalık diyorum çünkü tam ortası oluyor kendimi ona şartladım niye bilmiyorum 😁
Gamzemirenver Damlanehir 5 haftayı bitirmiş üstüne 5 gün geçmiş 2 gün sonra tam 6 haftalık oluyorsunuz. 6. Haftanın icindesiniz