Funda2735 Kızlar 25 e gireceğiz doktorum magnezyumdan başka birşey vermedi ama kemiğim çürük gibi ağrıyor sizde de var mı ??
Zhraaltun Funda2735 canm bndede aynisi var magnzyum vs ise yaramdi bebekte cok sukur sknti yok idrar verdm kum ve enfeksiyon cikti agri ondanms
Minnak-kalbim Funda2735 bende 26+5im benm de var canım bayadir hatta magnezyum yaramadı bna muz badem sade soda dene ben progestan da kulnyrm ignesiyle ama çatı kemiğim oturunca kalkınca çok ağrıyi özellikle sağ tarafı. Diktor ağrı kesici iç dedi
Elf3535 Funda2735 24 ten beri çekiyorum 35. Haftadayım bazen 1-2 gün geçiyor sonra tekrar başlıyor geceleri uyurkende sağdan sola dönerken falan da cok kötü olmaya basladi
Eda115354 Funda2735 ben de magnezyum aldım ama doktor yapılabilecek en fazla şey bu dedi ilk doğum olunca fazla olur kemiğin bebeğe göre genişlemesi lazım diye dedi 😰
Lulemom Funda2735 benim de 25 de başladı ama bu kadar şiddetli değildi. 30 dan sonra şiddetlenmeye başladı 🙄
Funda2735 Zhraaltun kız bana da baktı test vs dediğin gibi evladımda şükür bişey yok kime desem daha erken diyor ölüyorum ağrıdan
Zhraaltun Funda2735 killete ne bakiyon ay soyle olmaz boyle olmaz herseyi iyi bilirler o nasil bi agri basina geken bilir valla canm allah yardmcn olsn bn hala oyleyim
Funda2735 Minnak-kalbim bende kuzum hepsini içip yiyorum bir tık bacağını açamaz mı insan yokk açamıyorum
hulya277_1994 Kızlar ben 24 haftalık hamileyim geçen hafta boyunca ağrım vardı aynı bebek aşağı inmiştir belinizin altına yüksek yastık koyun günde bı kaç kez yapın bunu geçer benim öyle geçti
Minnak-kalbim Funda2735 ah aynı işte hiç bis ilaç da ise yaramyo maalesef canım rabbim hepimizin şifasını versin sağlıcakla kucağımiza bebislerimizi almayı nasip etsin
Eda115354 Funda2735 çatı kemiğim ağrıyo benim de 36 olduk ama benim de o zamanlarda hafif hafif başlamıştı. Aşağıya indikçe baskısı artıyo bi de bende varis çıkacak gibi onun da ağrısı var. İkisi aynı yerde 🥺
Deletedmom23234 Funda2735 Valla 31. Haftaya kadar Sürünüyordum 1 haftadır magnezyum kullaniyorum suyla karışan 😌 çok rahatladım valla