E-G-E Nagihanada cok cok sevindim ya git test ver ama hissetmiştim inan olduğunu sende ben test verdim bakalım 🤗🤗
Zehra333 E-G-E inşallah bende de vardır az önce tv izlerken oğlum gelmiş karnımı seviyor öpüyor çok istiyor onu öyle gördükçe üzülüyorum
E-G-E Zehra333 beklesin biraz bak oluşuyor mu eğer oluşmazsa 11. Gün ovu yap koyu ise t cizgisi 12. Gün erken gebelik testi yap cıkar varsa inşallah vardır🙏🏻🙏🏻
Zehra333 E-G-E simdi baktım böyle az da olsa belirginleşme yok daha erken öncekiler de adete 1 gün kala çıkmıştı
E-G-E Zehra333 ay sanki benimkinin aynısı😂😂😂kız hade burada olan herkesin olsun lütfen 🤗🤗canım sen ovu yap bir kaç gün at buraya bakalım beraber
E-G-E Sevimlianne_adayi herşeye acık ol tabi mutluluğada sevinçede hüznede ama asla umutsuz olma buradaki herkes nedense gebe cıkacak hissi var inşallah varsa rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli salih saliha evlatlar kısmet etsin 🙏🏻🙏🏻
E-G-E Sevimlianne_adayi @Nagihanada @Zehra333 kızlar kan testi 30.84 cıktı evet gebelik var fakat 144 olması gerekiyormuş değerimin doktor sağlıksız dedi ama rabbim büyük dua edin lütfen sizlerde varsa inşallah sağlıklı olur 😒
Nagihanada E-G-E ama daha erken olduğu için öyle çıkmıştır canım sen bozma moralini. Ben bayramdan sonra gideceğim doktora bayram tatili girdi
ozlmblm Sevimlianne_adayi benim de bugün kahverengi leke geldi peceteyle silince fark ettim yalnız adetime 3 gün var daha
E-G-E Sevimlianne_adayi @Nagihanada sağolun kızlar allah hepimize sağlıklı salih saliha evlatlar versin inşallah yarın tekrar kan verecem hayırlısı olsun inşallah