Betfer Mervecee bence 3 aydan sonra ben hemen öğrendiğimde herkese yaydım nazar falan oldu kanamam oldu
Lulemom Mervecee aileme de çevreme de instagram alemine de kalp atışını duyunca ilan ettim 😄 yani 7. Haftamda. ben nazara inanıyorum ama gözü değecekten fazla dua edenimin olduğuna inanıyorum. Çok şükür 34+2 deyim. Bu zamana kadar sorunsuz geldik. İnşallah darısı kalan zamanlarıma 🙏
metehaninannesiii Mervecee ben cinsiyetini öğrenince ınstagram da paylaşım yapmıştım herkes öyle öğrendi ailelere de kese ve kalp atisini duyunca söyledik eşime de doğum günüm de test yapmıştım beraber pasta mumu uflerken o sırada söylemiştim tabi bi kutu hazırlamıştım benim doğum günümdü ama olsun 💙😂😂
mom073 Mervecee 13 Nisan öğrendim beta hcg 14 cikti sonra 3 daha beta hcg öğrendim anneme söyledim bir de eşime sonra kese gördüm kalp atışı duymama çok az vardi eşim annesine söylemiş o da bütün sülale sag olsun
Mervecee Annemler ver kardeşlerime hemen söylemiştim yakın arkadaşlarım biliyor öyle instada falan duyurmadım 26. Haftadayım kaynana tarafına zaten söylemedim daha doğuma yakın söylerim diye düşünüyorum😉