BALASKIM Merhaba herkese güneş kremim bitti ancak alıp almama konusunda kararsız kaldım. Sizce hamileler güneş kremi kullanabilir mi? Kullanabilir ise eğer Solanta nin güneş kremini kullanıyordum tekrar alıp kullansam bir zararı olur mu sizce ?
Heather BALASKIM solante pregna kullanılabilir, ben çok beyazlık bıraktığı için bu kez oğluma aldığım mustela çocuk güneş kremini kullanıyorum.
iremcannn1907 BALASKIM hamileler herkese göre 2 kat daha fazla kullanmalı güneş kremi ☺️ Hamilelikte lekelenme olayı çok olduğu için doktorumun ilk söylediği güneş kremi kullanmam gerektiği idi. Solante kullandım canım ama memnun kalmadım eğer yüzün için düşünüyorsan kesinlikle tavsiyem la Roche posaydir
BelisMelis41 BALASKIM ablam kullanıyor fakat bıyık bolgesınde lekelenme olustu benım avene vardı hala onu kullanıyorum ama bır sıkıntı cıkartmadı allaha sukur.
BALASKIM iremcannn1907 kendimce daha fazla toksik maddeye maruz kalmamam gerektiğini düşünüp kararsız kaldım 😊 hemen alayım öyleyse teşekkürler
Clementinee BALASKIM canım Actinica diye bir güneş kremi var yüksek faktörlü çok memnunum kanser hastalarına verdikleri bi güneş kremi. Solanteden memnun kalmadım ben
BALASKIM Clementinee şu an solanteden memnunum canım ama ilerde memnun kalmazsam önerin aklımda olacak denerim teşekkürler
Kvsraykt BALASKIM Instagram’da menbai şifa sayfası var benim tanıdığım kendisi güneş kremi vs yapıyor içinde ne olduğunu bilmediğiniz şeyleri kullanmayın bir deneyin gerçekten çok güzel
merve1212- Solante Pregnayi öneriyorlar gebelik ve emzirmede ben de kullanıyorum çok bayılıyorum diyemicem beyazlık bırakıyor biraz kokusu da harika sayılmaz ama idare ediyorum işte 😀