Fatma_kurt19 Bizde 37.1. olduk bebeğimin başı hala yukarıda sanırım bu aşağıda çıkmaya niyeti yok kararlı ağzım da çıkacak git gide yukarı tırmanıyor tosbiğim hayırlı gelisnler inşallah
KZeynepk Fatma_kurt19 hayırlısıyla sağlıklı alalım kucağımıza olsun canım onların keyfi iyi olsunda 😊😍
KZeynepk Leselis hele sırt üstü az bi ayaklari yukari kaldiriyim diyorum sanki biri boğazımı sıkıyo çok zor nefes almak
Pelinbyrktrlr KZeynepk Abimin eşi yeni doğum yaptı karnın aşağıya iniyor ama onun dışında bacaklarının arasında top varmış gibi hissediyorsun yürümen ciddi anlamda zorlaşıyor demişti bana
asyahumam Bittercikolata Ben dün doktora sordum son anda da girebilir kanala dedi 36 haftalığım, doğum anında da girebilirmis yani merak etmeyin
Acelya00 KZeynepk tam olarak kanala girmesini anlayamam benim daha erken tabi 35. Hafta fakat baş kısmının aşağıda olduğunu hıçkırıklarının olduğu taraftan anlıyorum 😂
KZeynepk Acelya00 çok güzel hisler yaşıyoruz canım Allah isteyen herkese yaşatsın kimseye arattirmasin😊
Gmsyusra KZeynepk vajinanızı daha dolgun dolu dolu hissediyorsunuz mideniz rahatlıyor tüm baskı aşağı tarafta oluyor 😐
Fatosef Bittercikolata aynen bana da 1 ay önce karnın aşağı inmiş baya 15 gün içinde doğum yaparsın diyorlardı. Ne bebeğin başı kanala girdi ne de doğum oldu. 40+1 olduk gelen giden yok.
Bittercikolata Fatosef aynen bende öyleyim ve psikolojik çökmüş durumdayım. Çevremde herkes 37-38 de doğuruyor valla
Fatosef Bittercikolata bende öyle niye gelmiyor diye kafaya takıyorum. Geciktikce doğum zorlaşacakmis gibi hissediyorum. Bayrama denk gelmese iyi olurdu ama nasip hersey 🤷♂️