mom073 Tabiki değil yoksa yorum gelmiyor ,Mersin üniversitesinde detaylı Usg yaptıran var mı?Hangi doktora gittiniz ve ücreti ne kadar ?
iremcannn1907 mom073 ah canım hiç kaynana, eş postu açmadım, hep böyle merak ettiklerimi sordum. İki kişi ya cevap verdi ya vermedi. Cevap alabilmek için başlığın ilgi çekici olması şart böyle 😂
tlnnlt Canım bende Mersinliyim 3 hafta sonra detaylıya gideceğim doktorum 3 isim var sana onları söylerim istediğine gidersin dedi Ağustos basında öğreneceğim onları da bir arkadaşım Çamlıbel de gitmiş 400 tl sen kaç haftalıksın
mom073 tlnnlt 16+5, canjm bana da doktor 10-15 ağustos arası randevu al dedi Hakan Aytan dan al dedi sen kime gidiyorsun
tlnnlt mom073 18 mom073 18 hafta benim de Orta Doğu hastanesine gidiyorum senden önce muhtemelen isim alacağım burdan yazarım
tlnnlt mom073 selam canım doktordan geldim detaylı için özelde 3 isim verdi Halil Korkut dağlar Filiz çayan sadettin güngör sadece Sadettin bey e ulaşabildim 400 tl diğerleri kartvizit üzerinde yazan numaralardan aradım cevap veren kimse yok