Kuubraa_ selam hamiş anneler tuzlu yemememe rağmen ayaklarım, ayak bileklerim çoğu sabah kalktığımda balon gibi şiş oluyor ve üzerine basarken ayaklarım acıyor neden olabilir acaba
MineG Kuubraa_ benimde aynı şekilde üstüne basınca ayak tabanim acıyo heralde şişlik ten tansiyon normal değerlerdeyse şişlik bazı kadınlarda oluyormuş normalmiş yani. Sıcak havalarda daha çok sisiyormus bilgin olsun bende ayağımı soğuk suyla sürekli yıkıyorum çok sıcak havalarda tabi rahatlatıyor baya. Bol bol su içmekte iyi geliyor
Ayseee4238 Kuubraa_ benimde aynı aşırı sisiyor hatta bı ara korktum gebelik zehirlenmesi falan mı diye son haftalarda başlıyormuş çünkü doktoruma sordum korkma öyle bişey olsa duramazsin normal böyle durumlar dedi. Ayaklarımı soğuk sirkeli suda bekletiyorum altına yastık falan koyuyorum biraz da olsa faydası oluyor.
Deletedmom23234 Kuubraa_ Havalar çok sıcak ne kadar tuz yemiyorum desenizde yemek yaptığımızda ki tuz bile ödem yapıyor. 😑
Ezgiparlak Bende 37.haftama girdiğim andan itibaren oldu iki gündür ayak bileklerim şişti alev atıyor altı
Dilhann Kuubraa_ yeterli su tuketmedigin yürüyüş yapmadığın zaman daha da şişer şu ödemi attırıyor şişme illaki olacak ama bu yürüyüş ve su inan daha aza indiriyor şişliği
minikoglumm Kuubraa_ ben 36 dayım hep sis artık bacaklara olan baskılar ödemler regli olamama iyi yaşıyoruz biz ya
Emirinannesi34 Kuubraa_ tansiyondan ödemden Allah korusun idrarda protein kaçağından bir sürü sebepten olabilir. Doktora gittiğinizde yada ulaşabiliyorsanız danışın bu durumu
camellia Kuubraa_ ben 27. Haftadayım benimde şişiyor ayrıca kalp rahatsızlığım da olduğu için o yüzdende şişiyor uzanıp ayakalarımı yükseğe kaldırınca rahatlıyorum biraz sen yinede doktoruna sağlık ocağındaki hemşirene söyle bu durumu
Rmys_eyllhfa_ Hiç bir ayakkabımı giyemiyorum şişlikten 36 numara ayaklarım 38. Oldu 😀😀bnde tuzlu yemiyorum da sıcaktan çok şişiyorum bn ayaklarımı sürekli soğuk suya koyuyorum faydası oluyor ama tekrar şişiyor