Merhaba geleceğin güzel anneleri ben nazar 18 yaşındayım kimlikte yaşım böyle gerçekte yaşın büyük diyolar 1 veya 2 yıl büyüğüm 9 aylık evli 7 aylık gebeyim dün kanamadan hastaneye geldim özel hastaneden kadın doğuma sevk edildim erken doğum başlamış sakın durma dedi özel hastanedeki doktor ve kadın doğum hastanesine geldim doktor sakin ol senin gibi günde biçok hasta geliyor fişini al gel muayene yapacam dedi. Neyse gittim fişi aldım geldim alttan çatı muaynesi yaptı 2 cm açıklık var alttan ultrasyona geçtim onunlada baktı bebeğe ultrasyonla bakıldı yatışım yapıldı idrar , kan , serum , iğne , nst yapıldı gece oldu kanamam çok şükür durdu hafif kahverengimsi oluyor kusura bakmayın mideniz bulandıysa gece tekrar nst , iğne , serum yapıldı gece 12 bir hap şimdi yani saat 6′ da bir hap iç denildi iki tane verilmişti şimdi doktoru bekliyoruz kızlar 9 ' da gelicek dualarınızı esirgemeyin teyzeleri herkese okuduğu için teşekkürler Allahım hayırlısıyla sağlıcakla vaktinde ve yerinde evlatlarımızı tek sancıda kucağımıza almayı nasib etsin güzel anneler.❤️