arzuresad16 40 +3 hiç sancım yokdu şuan bi büyük tualete çıkma ihtiyacı duyyorum tualete gitdim bişey yok sizce doğum başlamışmıdır?
Beyzan arzuresad16 Ne demek istediğinizi anladım ama o bahsettiğiniz hiç uzun süre sanci çekip bebeğin başı tam çıkmaya yakın olunca geliyor bebek artık makata baskı yaptığı için. İnşallah bebeğiniz en kis zamanda sağlıkla gelir 🌸
Bihitta arzuresad16 40+3 olduk bizde yarın balon takacaklar cuma günü doğuma alacaklar, dualarınızı bekliyoruz dualarımızdasınız hamiş anneler 😇🤍
arzuresad16 Beyzan tualete çıkma isdeyi geliyo kasklarımda baskı hiss ediyorum bide gelib gidiyo arara ara tam anlam vermedim baskı oldu zaman acı veriyo bana azda olsa
arzuresad16 Beyzan ilk hamileliyim olduğu için tam anlayamıyorum ama bu haftalar arzında ilk dafa böyle oldum
Beyzan arzuresad16 İşte o gelip gitmeye bakın ara ara değil düzenli olmalı bu uygulamada sancı sayar vardı onu açın. Ya da o his gelince saate bakın. Bir dahs ne zaman tekrarlıyorum anlarsınız
arzuresad16 Bihitta Birtane2307 ya doğum sancısı deyilse böylemi oluyoki bu sancı her kes belden falan gelir diyodu bu farklı
arzuresad16 Bahar27 inşallah doktoru aradık 4 dakika inene kadar gelme dedi hastaneye suyum ve nişanımda gelmedi hala sancı çekiyorum aralıklarla
Beyzan arzuresad16 çok sevindim Allah sağlıkla büyütmek nasip etsin inşallah 😍😍😍 durumunuz nasıl bebiş iyidir inşallah 😍