Glsn58 Kızlar 10 gün önce normal doğum yaptım dün dikişlerimden biri attı bu durumda tekrar mi dikiliyor bilen ya da başına gelen var mi
Angelangell Glsn58 Benimde avuç içi kadar bir parça gelmişti dikişim açılmıştı. Bana yeniden atmislardi
Glsn58 baby_mama 1 hafta kontrolünde bişey yoktu işte yeni oldu bende biraz endişelendim açıkçası ins kaynar
Ezgiparlak Kızlar normal doğum istiyorum ama şu dikiş olayından çok korkuyorum ya agrı eşiği yüksek biriyim aslında ama düşüncesi bile mahvediyor beniii
Glsn58 Ezgiparlak ben normal doğum yaptım bazen keşke sezeryan olsaydım diyorum hem zor doğurdum hemde yırtılma fazla oldu sürekli hareketli biriydim ama derin gergin dedi doktor ondan yırtıldı dedi
baby_mama Ezgiparlak korkma, sezaryen dikişinden çok daha çabuk iyileşen ve daha az can yakan bi dikiş oluyor. Herkesin doğum tecrübesi farklı, hangisini istiyorsan pozitif düşün yapacağına inan yeter ki ☺️
Ezgiparlak Glsn58 değil mi çok zor ya normal istiyorum ama işte o yırtılma ve kesik ürkütüyor beni çokk
Glsn58 Ezgiparlak ben 6 cm açılma ile gittim 2 buçuk saat sürdü doğum o sonraki dikme aşaması vs bence kötü bir deneyimdi evet şimdi rahat hareket ediyorum ama dikisim patladı şimdi de ins tekrar dikmeye gerek kalmaz
Ezgiparlak baby_mama öyle dimii🥰 neyse rahatlatayım kendimi biraz☺️ Normalde korkmam öyle dikişten felan ama bu doğum olayı korkuttu beni😖
Glsn58 baby_mama haklisiniz benimki çok zordu ama başkası kolay olabilir ins Allah kolaylaştırır isteyen herkesinkini
Zhradc Glsn58 korkutmak istemem ama uyuşturmuyorlar ya da az uyuşturuyorlar ben tam anlayamamıştım ama hissetmiştim fazlasıyla acısını hatta bağlarken felan acıyacak biraz dayan demişti cidden hissettiriyor benm kesi vardı ama dayanılmayacak bir şey değil bence
Glsn58 Zhradc bende biraz tranva oldu sanırım ilk diktiginde de biraz hissetmiştim hayırlısı tsk ederim bilgi icin
Zhradc Glsn58 ben de hissetmiştim canım ama düşünmemek lazım yoksa korku oluşuyor herkes yaşıyor bunları doğanın akışı bu diye düşünmek lazım bebeğimiz için her şey 🥰🥰