ElifNbglsahin Busra333 ben ilk doğumumu orda yapmıştım doktorumdan memnun kaldığım için tekrar oraya gidiyorum şuan 18 haftalık hamileyim nasipse yine orada doğum yapacağım sezeryan 😊
asyaebrar Ablam kürtaj olmuştu düşük yaptığı için hemşirelerden hiç memnun kalmadı ağlaya ağlaya eve döndü.
ElifNbglsahin Busra333 evet ben memnun kaldım zaten kalmasaydım ikinci kez gitmezdim :) Firdevs hanıma gidiyorum canım
byz12nur Busra333 ben 26 haftalık acil sezeryana alındığım için bişey anlamadım açıkcası ama kötü giden bişey olmadı hemşireler ebeler güzel ilgilendi 12 haziranda doğum yaptım sadece doğum harici yatırmak isterse günlüğü 1000 tl gülçin hanıma gidiyordum
byz12nur MEAsya çok şükür şuanlık kötüye giden bişey yok diyolar ama illa gün gün bazı sıkıntılar ortaya çıkabiliyor
Portakalgeliyor Busra333 malesef ki orada doğum yapamayacağım ama firdevs hanım çokk iyi bir doktor tavsiye ederim çok ilgili düşünceli seni tatmin eden biri bilgilendiriyor herşeyi :)
Busra333 Portakalgeliyor AA neden cnm ? Bende Firdevst hn a gidiyorum 😌 çok tatlı henüzm29+4 oldum şimdilik hersey güzel tabi doğumda nasıl olacak bakalım
Portakalgeliyor Busra333 benim refakatci sorunum yüzünden yapamıyoruz :) evime uzak çünkü kız kardeşim de yanımda evde tek kalamaz ..