Kiziltan Merhaba progestan fitil vajinada yanma yapar mı? Yoksa bende idrar yolu enfeksiyonu mu var ondan mı oluyor anlayamıyorum. Aşırı bi yanma oldu, ilk defa kullandım bugün. Kullananlar yazabilir mi
Busra333 Kiziltan yok canım yapmaz diye biliyorum yani bende kullandım kullanan arkadaşlarımda hiç yanma yaptı diyen duymadım
Poyrazm Kiziltan bende kullandim bendede yanma oldu ama enfeksiyon falanda yoktu bende doktorum icebilirsin dedi o sekilde kullanmaya devam ettim
saripapatya16 Kiziltan ben hamileligimin basindan beri kulalniyorum ilk zamanlar yanmada yapiyor kasintida yapiyor zamnla alisirsin canim
Burcu_NFUE Kiziltan vajinada yanma yapmaz . Fitil zaten akıyor temizliğine dikkat etkinin etmediysen idrar yolu enfeksiyonu yapmış olabilir yada vajina girişi tahriş olmuş olabilir fitil koyduğun için sürekli
Cansurts Kiziltan Bende kullanıyorum bende bir şey olmadı. Yan etkilerinde idrar yolu enfeksiyonu yazıyor canım direk doktoruna söylemen lazım. İnşallah değildir ama sorman daha iyi olur senin için.
Sita3434 Kiziltan başlar başlamaz bende de oldu bence yapıyor cunku öncesinde böyle bir şikayetim yoktu özellikle sabahları yanma oluyor