Fasulyemibeklerken Kızlar merhaba bugun kontrolüm vRdı bebek dönmüş şükür doktorumuz çatı muayenesi de yaptı 2900 gram 37+2 fakat 3500 üzeri kiloya yaklaşırsan normal yapamazsın çatı kemiğin çok baskın dedi sizler normal yaptınız mı doğumu kaç kg iken doğurdunuz
BusraUras Fasulyemibeklerken 1hafta önce 3600gr ile erkek bebiş doğurdum. Benimde pelvik kemiğim eğriymiş. Ebe bana 3000gr geçerse normal doğuramazsın demişti çatır çatır doğurdum 🤣😅 ama benimde kesiğim var 1.5cm kadar.
Fasulyemibeklerken Babymoomy Maşallah doktorum kemİK çok baskın destekleriz dedi doğum esnasında keseriz demeye götürdü lafı ama sancılarım çok yüksek çıkıyor nst de o korkutuyor gram açılmada yok
Tubagiynas Fasulyemibeklerken kesmeden korkmayın, yırtılma olmasından sa düzgün kesim daha estetik olur.. Benim de çayım dardı, oplum 2950 doğdu, bakalım kızımızı bekliyoruz😊
Betl Fasulyemibeklerken ama benimde senin gibi korkum yok değil 😄 3755 gram doğdu ama kızdı bu erkek daha iri olursa 4 kilo belki daha fazla olur doguramazsam diye çok endişe ediyorum o yüzden 38 de gelse balı diyorum şimdiden 😄
Fasulyemibeklerken Betl Açıkcası cihazlar da doğru ölmüyor ki bazen eksik bazen fazla çıkabiliyor umarım fazla kesik olmadan doğum yaparız bir avazda çıkar meleklerimiz 🙏🙏
Betl Fasulyemibeklerken 1 gün önce sancım başlamadan sabah 3750 gram çıktı kontrolde doğumda ebeler o kadar yok bence küçük bu bebek dedi ne bileyim doktor ne dediyse onu söylüyorum dedim bende doğdu bir tarttilar 3755 gram aa bu kadar beklemiyorduk dediler 😄 binde bir doğru da çıkıyor
Fasulyemibeklerken Betl ☺️ maşallah cnm gayet güzel kilosu doktor beni korkuttu bugun 3500 üzeri zorlanırsın falan
Fasulyemibeklerken BusraUras bana da doktor destekleriz dedi keseriz demeye getirdi e zaten kesi olmuyor mu çoğuna kesi atıyorlar bebek zorlanmadan çıksın diye benım kide çok baskınmış afedersiniz çıkış yerim dar orayı da biraz kesecekler sanırım Allah büyük o yolda kimseyi koymaz bana da dua edin inşallah bende çatır çatır doğururum :))
BusraUras Fasulyemibeklerken inşallah doğurursunuz 😊 sağ salim alırsınız bebişinizi kucağınıza. Bazı kadınlarda olmuyormuş kesi ama çoğunda oluyor. Kiminin az kiminin çok. Yapıya bağlı. Korkmayın siz doğum anında stres yapmayın inşallah yollarınız açılır.