Mavi87 Fatma ana eli otu olarakta biliniyormuş. Hani doğum sırasında suya konulup kendiliğinden ağaç gibi açılıyorya, işte bu otu nereden alacağım? İnternette birsürü yerde satılıyor. Ama güvenemedim, alıp kullanan fayda gören varsa bende oradan alayım..
Tgcepyrz Mavi87 kızıma doğuma gitmeden annem bir arkadaşından almış getirmişti ilk başta inanmamıştım ama o el açıldıkça benımde rahmim açıldı allaha şükür kolay bir doğum geçirdim nerden alınır satılır bilmiyorum ama mutlaka almalısınız 🤲😊
Syma-ma Mavi87 aktardan kendin görerek al ben netten aldım görüntüde çok güzeldi eve bı geldi minicik üç beş bişey koymuşlar içine dal şeklinde.
Mavi87 Tgcepyrz canım çok duydum bende ya. Peki nasıl kullandınız meryem suresinimi okudunuz. Nasıl kullancam ben ?
Tgcepyrz Mavi87 6sene geçti hatırlamıyoruz ama dua okuyup leğenin içine suya bırakmıştı annem o açıldıkca benım rahmım acıldı komple açıldıgında doguma gıttım 😊
Mavi87 Tgcepyrz sağol canım 💕, belki başka kullanan varsa yazar inşallah. Gerçi vakit baya geç olmuş. Görürler umarım.
Mlk_93 Tgcepyrz açılma olmadan mı koydunuz suya yoksa hastaneye gittiğimiz de açılma başladığında mı suya koydunuz
Mavi87 Meralrabiamhmt güvenilirmi acaba. Aynı ottur heralde dimi canım? Alıp kullanan olsa daha çok içime sincek aslında
Mavi87 Tgcepyrz Syma-ma Eminearz aktardan alayım bari yarın muayenem var, dönüşte uğrarım artık. Sağolun tatlışlar, teşekkürler cevaplarınız için 🥰💕
Snmom Aktardan aldım bne ilayda sanırım markası. Cuma doğumum var kullanacağım inşallah kolay bir doğum olur