Melis2021 Merhabaa, doğum yaklaşıyor ve hastane çantamı hazırlamaya başlıyorum. Detaylı olarak benim için ve bebeğim için çantaya neler koymam gerektiğini yazabilir misiniz lütfen..!☺️🥰👼🏻🤰🏻🤱🏻
Elsu26 Melis2021 ben doğum yapmadım henüz ama ablamdan bildiklerimi anlatayım size 😊 bebek bezi-anne için ped-biberon-emzik-10′lu hastane çıkışı-5′li hastane çıkışı-anne için gecelik takımı ve terlik-müslin bez- battaniye-anne için iç çamaşırı-anne için hastaneden çıkarken giyilecek kıyafet -ablam süslü olduğu için makyaj çantası da koymuştu😂- çatlak kremi-göğüs ucu kremi - göğüs pedi- hatırladıklarım bu kadar 😊
melisssas Melis2021 canım özellikle geceliğini iyi seç doğum seklıne göre yedek bitane elbise tarzı al daha kullanışlı oluyormus depend koy fazla fazla göğüs kremi kalkanı emzirme sütyeni kalın çorap hırka koy doğumdan sonra üşüme oluyormuş banyo havlusu koy suni verdiklerinde sıcak tutsun dıye sarabılırsın bebişe 3 takım olsa yeter zıbın bezı de fazla koy pişik kremi pudrası falan hepsını koydum ben mevsime göre de kalın battanıye koy canım
ideemirel Melis2021 senin için gecelik pijama hastaneden çıkarken giymek için kıyafet ıslak mendil depend şarj aleti Nescafe iç çamaşırı çorap sabahlık terlik bebek içinde aklına ne gelirse koy ne olur ne olmaz