[silindi] ay-seninbebegi Pandagillerrr ay canınız çekmesin diye yazmadım ben yandım sizde yanmayın 🤦🏽♀️
[silindi] Pandagillerrr yok artık ya 😂 merakından doğuranda ne bilim😂 valla çok ısrar ettin söylüyorum tavuk dürüm istiyom hemde deli gibi 3 4 tane yerim 😋
Pandagillerrr [silindi] üff bende bişi sandım 😂😂 avcunu yala yat sabaha direk ye bacım bulunmaz bişi sandıö yoksa kocacın sipariş verirse hemem versinn
Mom54544 [silindi] Gecmycek aserme ise o 😂 getir de yemek sepetinde falan vardır belki ya yoksa da yarın hemen ye gecmediyse daha 😊bide baharatsiz ye mideni yakar ben bı yedim yemez olsaydım dedim 😂😂
Pandagillerrr [silindi] ayy bide alda bile sabahtan kalmış olur boşver askm hadı yat uyu sabaha direk ye ama çok abartma çok şişiriyor
[silindi] Pandagillerrr uff evet gece normaldede yiyemem ama noldu anlamadım dediğin gibi zaten yarın ilk işim o olcak 🤷♀️
Pandagillerrr [silindi] bende içli kete aşerdim iki hamileliğimdede gece kalkıp ağlamıştım ilk oğlumdayken çok iyi anlıyorum senl
[silindi] ozg01 ya öyle de yemeğe düşkünüm baktım hiçbiryer açık değil 🤦🏽♀️ İlk kez bu kadar çok istedim normalde erteler yarın yerim derdim
Deletedmom23234 [silindi] Kıyamam 🥺 nefsini körelticek birşey ye bari bu saatte açık dürümcü yoktur kii