Fatmaavcikara Hanımlar 32 hafta bitiyor başından beri geçmek bilmeyen mide yanması var çözüm bulamadım , bulamıyorum sizler nasıl baş ediyorsunuz Allah aşkına yıldım 🤦🏻♀️😭
btuban Fatmaavcikara en başından beri mide yanmam vardı, yediklerime dikkat ettim tetiklenmesini istemedim şiddetlendiği zaman rennie tablet çiğniyorum.
Smyrayjsldirim Fatmaavcikara ben bir bardak soğuk süt içiyorum İyi geliyor süt yoksa evde bir tane yeşil zeytin yiyorum o da süt kadar olmasada iyi geliyor. İlaç kullanmıyorum. Allah acil şifalar versin inşallah🙏
Suleasyaa Gaviscon duoble kullanıyorum şu dışı pembe olan şişeden. Diğer gaviscon etki etmemeye başlamıştı bu daha etkilisi
MerveAli1303 Fatmaavcikara Evet. Ondan önce de pronat kullandm. Bunlar hamileler için zararsız olanlar gidin alın kullanın doktora danışarak tabi. Yksa mide yanması dayanılacak bir şey değil. Ama smdi elinizde olana kadar idarelik geçirmek biraz olsn rahatlamak için doğal bir tavsiyem var ; 1 su bardağı suya 1 çay kaşığı (çok yanınca ben daha fazla döküyorum) sirke dökün. Varsa elma sirkesi daha iyi olur. O da baya yangıyı alıyor rahatlatiyor. Geçmiş olsn
Fatmaavcikara @Minikturtageliyor doktorum ilaç kullanmadan çözüm bulalım diye uğraşıyor ama nafile size doktorunuz mu söyledi peki bunlari kullanın diye
MerveeP Fatmaavcikara yoğurt süt salatalık karpuz baya işe yarıyor yağlı baharatlı acılı şeyler yetmediğinde fazla dokunmuyor kaç gün geciremedim yemek yiyemedim yoğurtla meyve yedim peşine de gavisconun pembesi anca işe yaradı sonra zaten dikkat etmeye başladık iki üç günde bir olursa anca bazen bir hafta bile yanmadan geçtiği oluyor çok şükür
Fatmaavcikara @Suleasyaa herkes gaviscon demiş var bı keramet demekki doktoruma danışıp şansımı deneyeyim teşekkür ederim ☺️
Suleasyaa Fatmaavcikara sizde bağımlı olacaksınız 😅 gaviscon keşi diyrolar bana misafirliğe giderken bile çantama koyuyorum bisey yemeden önce caktirmadan içiyorum yediğim hersey mideme dokunur çünkü
Fatmaavcikara @btuban ne kadar dikkat ettiysem de iki günde bir çekiyorum ama kahrı da başım üstüne nazı da teşekkür ederim ☺️
Fatmaavcikara @MerveAli1303 valla işe yarasın da sirke dikmeye bile razıyım teşekkür ederim deneyeyim ☺️
MerveAli1303 Fatmaavcikara Hemen dene hemen çekme boşuna o derdi :) benim sirke şişesini agzima dayayıp icesim geliyo bazen 😂
Deletedmom23234 Fatmaavcikara valla birşey diyim mi mide yanması olduktan sonra ne kullanirsan kullan geçmiyor. O yüzden kahvaltıda peynir tüketme kaşar peyniri tüket en azından miden biraz olsun rahatlıyor tek tavsiyem bu olur
Burcui Hic birsey fayda etmedi ban 39.haftadayim ve aylardr cekiyorm 15.şise gqviscon bitirdim anlık rahatlatıyor.yemek bile korkarak yiyorum kilo almak yerine aksine zayıfladım sabretmekten baska care yok