Emley Melakya 11 haftalıkken kıza benziyor dediler şuan da kesine yakın kız diorlarlar ama hala net degil adete gore 13+3um ama ultrsonda farkli
MinikKoala41 Melakya 12+3 de kızım olucağını öğrendm kesin değişmez dedi 14 haftalıkken de gittim o zaman da kız demiştk kız dedi aralık sonu gözüyr doğumum ama yıl başın da da süpriz yapa bilirmiş küçük hanım hepimiz sağlıkla alalm kucaklarımza 🤲🏻🤲🏻🤲🏻😊
Elsu26 Melakya 15 haftalık ama hala bilmiyoruz 😂 pazartesi gitti göstermedi babası gibi gıcık olcak 😂😂😂
Sevinc1987 Melakya bizde 14 haftalik olduk en son gittigimde 12 di söylemedi dr bidahakine söylerim dedi erken oldugu icin bakalim bidahaki randevum 16 haftalikken inslah zarfa yazdiracagim balon patlatip ögrenecegiz
Hilal2958 Bugün 14 hafta olduk erkek bebeğim olacak ☺️ 11-4 de tahmin etti ama 12-6 da kesin erkek dedi . Erkekler daha erken belli ediyor kendini
Meleekk Melakya 13+5 ayın 30 una randevu aldım inşallah öğreniriz 🤗 geçen hafta doktor söylemedi daha küçük dedi hayırlısı artık inşallah bu kez öğrenicez 🥰🤲
Mltmbrz Melakya bizde bugün tam 15 haftalık olduk 14+4 te kız diye tahminde bulundu bayramdan sonra tekrar bakmak istedi :)
Sevinc1987 Kizlar cinsiyetini ögrenemeyenler ögrendimi ben hala ögrenemedim 16. haftada göstermedi malasef