RumAr Merhaba kızlar 🥰 31 haftalık hamileyim çok şükür bir riskim yok doktor izniyle köye gidicem 9 10 saatlik bir yolculuk olucak özel araçla dikkat etmem gereken veya sizin deneyimlerinizi öğrenmek istiyorum yardımcı olursanız sevinirim 🥰
Yenibirannee RumAr bende sabah cikicam 33+6 hahaha bizdeki iyi cesaret doktorumda riskin yok 2 saatte bir yürü dedi ama illaki sisceksin bunun bilincinde ol oyle cik yola dedi benim ki 12 saat 🤣🤣
Gonul_enes RumAr 2.hamileligim de 20 saat gittim 21 saat geri geldim, ustelik erken dogum riskim vardi doktorum 28 haftamda igneye baslatti oule gittim..
BelisinAnnesi RumAr kızlar geçen cuma 3-4 saatlik bir yola gittim tatil için . Ayaklarım fil ayağı gbi oldu resmen inanamadım biranda şişti çok az vardı ama bu derece hiç olmamıştı . 37+4 üm buarada
Derensmom RumAr 35.haftamda 10 saatlik yoldan geldim öyle cok mola vermedik havalar cok sıcak diye şişmedim de cok rahat bir yolculuk oldı son 3 saatte uyumuşum zaten 😂
RumAr Yenibirannee 🤣🤣🤣 siz daha büyüksünüz 🙈🙈 Banada aynısını dedi 2 saatte bir yürü bide su içerek yolculuk yap dedi
RumAr Gonul_enes Büyük cesaret ben heralde gidemezdim benim eşim şimdi bile hiç götürmek istemiyor biraz korkuyor 😏
Gonul_enes RumAr benim yapim bu biraz gozu karayimdir, zaten nasip edecekse rabbim ediyor herturlu…tebbirimi aldim takdiri allaha biraktim
aselnannesi RumAr bende haftaya çıkıyorum şuan 29+2 yim çıkarken 30 falan olucam bakalim hayirlisi doktorum bana 2 saatte bir ara verip yürüyüş yapmami ayaklarımı uzatip ovalattirmami soyledi