Symakznck 24 haftalik hamileyim bu mevsimde balik yok malesef balik yagi icsem ayni etkiyi gorurmu yoksa ton baligimi daha etkili olur hanimlar🤗
ozgeya Symakznck ben hamileliğimin başından 25. Haftama kadar balık tüketemedim,o haftadan sonra doktorum balık hapı verdi.bu arada ton balığı önerilmiyor hamilelikte.
SedaCanpolatakmak Symakznck ben ton balığını cok severim. 26haftalığım. Doktoruma sordum denizden çıkan balık onlardan daha temiz değil dedi 😂😂😂 yiyebilirsin dedi bende tonbalıklı salata falan yedim bi sıkıntı da olmadı çok şükür 🙏🏼😄
ozgeya Symakznck evet ama kısa süre kullandım çünkü midemi bulandırıyordu onun yerine balık yemeye başlayınca kullanmama gerek kalmadı.
Melusin 12 hafta bitince doktorum direk balik yagi hapina baslatti beni İsterseniz sorun yazar sizede🤗
Melusin Sadece balik yagi mide bulantisi yapiyormus.. haplarda kaplama var benimkinin tadi cikolatali gibi direk bagirsakta cozuluyormus bu hap o yuzden tadini almiyormusuz yag yerine hap sorabilirsiniz🤗
Symakznck Tamam gittigimde sorayim ben vitamin içemiyorum hep bulanti yapti hala baslamadim kanim dusuk cikti onu ictim ama bebegimin gelisimi iyi cok sukur