Kubranurbulur Kızlar bugün 12 hafta oldum son 4 adet folik asit kaldı içmem gereken ilk 3 ay kullanılması gerekiyor ya şuan 12 yi doldurduğum için kullanmayı kesmem mi gerekiyor yoksa o 4 ilacı da bitireyim mi randevum yarın bugün içip içmemekte kararsız kaldım. Sizler ne zaman bıraktınız içmeyi
ozgeya Kubranurbulur ben 28 haftalığım hala kullanıyorum,doktorum bıraktırmıyor,hiç bir sorun da yaşamadım :)
ozgeya Ogze benimkinin onunla alakalı olduğunu sanmıyorum çünkü zaten kullanırken clexan kullanımım sürpriz bir şekilde çıktı.benim clexan kullanma sebebim biraz farklı aniden gelişin bir durum,folik aside devam ettiriyordu zaten.
Furkan35 Ogze ben de clexane kullanıyorum en başından beri ama 16. Haftada foliği bıraktım. İğne kullanan neden bırakamasın ki
Aybukealtintas Kubranurbulur Ben 22. Haftadayım hala kullanıyorum doguma kadar kullanmamı söyledi doktorum
Ogze Furkan35 bilemiyorum ben doktorumun soyledigini soyledim. Clexanla alakali degil tabi ki. Pihtilasma sorunum oldug icin birakmiyormusum.
Yasmina Zaten 3 ay bittikten sonra multivitamin başlatıyo doktorlar. multivitaminin içinde de folik asit bulunyo, yani almaya devam ediyoruz aslında sonlandırılmıyo folik asit