sedefyrs1101 Kızlar selam 37+1 iz doğuma az kaldı doğal olarak. Çevremden normal doğum hakkında olsun sezeryan hakkında olsun okadar çok şey duyuyorum ki insan ister istemez korkuyor 😅 Nasıl aşabilirim bu konuyu kendimi hiç hazır hissetmiyorum
Minikturtageliyor sedefyrs1101 zaman daraldıkça insan daha çok endişe, korku duyuyor. Kulak asmamak en güzeli belki saniyeler içinde olacak hepsi acısız doğuracaksın. Böyle düşün bunları düşün 🤩
Dilek0809 sedefyrs1101 bende de oluştu maalesef ama her şey olacağına varıyor nefes çalışıyorum siz de çalışın biraz daha rahatlıyor insan
Mom087 sedefyrs1101 valla o dert bende de var canım herkes bişey ler söylüyor bende cuma günü sezeryan olucam kendi isteğimle ama korkuyorum acıkcası cünkü herkes bişeyler diyor her kafadan bir ses cıkıyo 🙈🤷🏻♀️inşallah sağ salim kucaklarız canım benim rabbim hayırlısını versin inşallah hayırlı doğumlarımız olsun
sedefyrs1101 Minikturtageliyor Hep iyi düşünüyorum sonunda kavuşacağız diye ama millet işte konuştukça bide zaman daraldıkça korku artıyor 😅🙊
Minikturtageliyor sedefyrs1101 bazıları cidden ağzından çıkanı bilmiyor ama doğurunca anlayacağız hepsini 😂😂
ZeynepPayam sedefyrs1101 aslında korkulacak bişey yok bence aksine korku heyecan olunca daha panik oluyo insan benim ilk doğumum çok şükür iyi geçmişti ilk doğum olmasına rağmen elinizden geliyosa kendi kendinize telkinde bulunun ilk doğumunuz ise eğer zaten nası bir acı olduğunu bilmediğiniz için pek de korku olmuyo yani sağlıcakla kucağınıza alın inşallah bebişinizi
sedefyrs1101 ZeynepPayam İlk gebeliğim, acısını ağrısını bilmediğim için işte insanların dedikleri okadar korkutuyor belkide. Rabbim herkese kolay doğum nasip etsin 🤗
Munire20 sedefyrs1101 bende korkuyordum ama korkunun ecele faydası yok olduğunu anladım oturup bekliyorum ilk gebeliğim bu arada 😂
rgk sedefyrs1101 ben kendimi “bu bi süreç, herkesin doğum hikayesi farklı, nasıl olduysa öyle doğar, çok kötü olsa millet 2 3 yapmazdı” gibi şeylerle motive ediyorum 😂