SedaOzbier bir 2 temmuz günüydü Sabah doktora gitmiştik doktorum sancıların olduğunu söyledi ve Bu bebek pazartesi günü ayın dokuz unu beklemez dedi ve Doğum tarihiniz 4 Temmuz diye not düştü. 4 temmuz sabahı karın ağrısıyla uyandım e tabi heyecan vardı :) meğersem suyum geliyormuş:) ayağa kalkmamla wc ye koştum. annem zaten o gün doğumum olacağı için bende kalıyordu..biz Apar topar hastaneye gittik suyun geldiği için sancıya ve açılmaya baktılar. Bir takım incelemelerden sonra beni sezeryana hazırladılar. Burası ayrı bir konu zaten açılmam yeterli olmadığını düşündüler bu yüzden sezeryan olmam gerektiğini söylediler.neyse zaten Odam ve süsleri zaten bir gece öncesinden hazırdı..Ameliyathaneye kaldıklarında gerçekten çok heyecanlıydım ama bir an önce bebeği görmek istiyordum her şey zaten o kadar hızlı ilerledi ki anestezi iğne yapıldı uyuştuğunu anladıktan sonra zaten işlem başladı..bebeğimin sesini duydum ve kucağıma verdiler.. sonrasında ağrım sızım Çok olmadı ama sütüm geç geldi hatta bugün geldi :( Bu yüzden 2. 3 gün boyunca ağladım sürekli çocuğumu doyuramadığım için
Mucizemibekliyorumm Tebrik ederim.gülegüle buyutun evladinizi.kacinci haftadaydiniz.ve geken sancilari hissetmediniz mi
SedaOzbier Mucizemibekliyorumm 38+3 de doğum yaptım.. sancı hissediyordum kasılma falan da, ama suyum gelince bunun doğum sancısı olduğunu anladım