Miniknur Iç çamaşırımda avuç içi kadar ıslaklık var şu gelmiş olabilir mi akıntı bu kadar olmuyordu napiyim gidiyim mi acile yoksa bekleyim mi biraz daha
Eslem0 Miniknur benimde öyleydi özellikle tuvaletten kalktıktan sonra her seferinde su gibi akıntı akıyordu hissediyordum resmen sen yine de bi git akıntıyla suyu ayıran pedler var onlardan verir belki emin olursun
tcasl Miniknur benimde öyle oldu hemde bir hafta devam etti ara ara sordum doktora suyun gayet iyi dedi bende anlam veremedim 🤷
Ebrulice78 Suyun sızıyor olabilir belki ama suyun gelmesi öyle anlaşılmayacak birşey değil içinde su dolu bir balonun düşüp patlaması gibi bir his oluyor ve foşşşş akıyor 😁
Suleasyaa Terlemissinizdir yada idrar kaçırıyor olabilirsiniz. Bekleyip gozlemleyin tekrar bence.suyunuz tamamen bosalsa bile 24 saat içinde doğum yaptırılıyor zaten.O kadar su ise bile bisey olmaz suan telaş yapmayın
Miniknur Suleasyaa Aynn cnm sürekli lavaboya çıkıyorum idrar yaparken tutuyorum ama yine sızıntı oluyo sanırım idrar kaçırıyorum bklm tekrr iç çamaşırı degistirdim gece boyunca uyku girmez artık gözüme hayirliisyla sağlıkla kucağımiza alalım da insallah
Miniknur Ebrulice78 beyaz iç çamaşırı giymeye çalışıyorum son zamanlarda normal sıvı rengi akıntı yok ama ıslaklık var normali hala oturuken ayaktayken aliyo gibi hissediyorum bebek hareketleri normal ediyor hareket allaha şükür
Ebrulice78 Denizyildizii bende zaten sızıyor olabilir dedim ama akıntıyla sızıntı akış durumu farklıdır demek istedim akıntı bacaktan sıvı akıyormuş gibi hissettirmez zar yırtlırsa bir anda sıvı boşalır zaten hemen anlaşılır
Miniknur Eslem0 Arzu-ktlk çok sıcak insan terliyo afedersiniz iç çamaşırımız cısık gibi oluyo hee tarafı