Byzz Melisa35 ben 19 da hissettim ilk tekmeyi devamı 22de felan geldi😊🙏 Daha sonra da dışarıdan görmeye başladık
Bedihauslu Ben galiba erken hissettim 15 haftamda hissediyordum şimdi de maşallah hiç yerinde durmuyor
Kbryyy Melisa35 kramp değil böyle sanki gaz sancısını dışarı çıkaramazsın da hani içinde patlar pıt diye 😀😀 öyle bir şey pıt pıt pıt
Didemmmmm Melisa35 ilk gebeliğkte 20. Haftadan sonra olur dedi doktorum. Ben 19+5 im 2 gündür hafif hafif hissetmeye başladım. Kelebek kıpırtısı gibi 🙏💙
Seda_ozdemir Melisa35 25 e kadar hissetmemek normalmis kizlar doktoruma sordum bende 21 olcam yarin biseyler hissediyom ama degisik
Zeyyyn Melisa35 19 haftada tek tük 21 haftada biraz daha arttı ya gece yada gündüz olurdu şuan 26 haftamdayım dalga dalga dalgalanıyor uz 🤣🤣
lentil Melisa35 ben ilk 20.haftada hissettim ama gaz mı bebek mi anlamıyordm :) şimdi dünden beri dışardan da görüyoruz. Sen kaçıncı haftadasın
Minikanneee Melisa35 17de hafif hissetmeye başladım şuan 21+3 baya hissediyorum dışardan bile görünüyor