Vahideozturk2 Merhaba anneler, bir kaç seferdir uykudan uyanırken (en son fark ettiğimde sağ tarafıma yatmışım) bebeğim titrer gibi hareket etti, diğer tarafıma döndüm geçti. Siz de oluyor mu hiç..
Merkun Vahideozturk2 anne karnında kordona değince titreme oluyormuş doktorum öyle demişti ☺️ Bendede son haftalarda sık sık oldu
Cey_ Vahideozturk2 aynısından bende de var 😂 sanki cep telefonu içimde yaşıyormuşcasına bir titreşim 😊🌸 34. Hafta :))
esmerrmm Vahideozturk2 titreme derken böyle kasık yerlerinde sanki guruldama gibimi oluyor . Eger oyleyse bendede oluyor sebebini hic bilmiyorum 😄
Liyaa Vahideozturk2 söylediklerinin hepsi bende de oluyor cnm. 29+0! İm bende. Nedenini hiç arastrmamistm:) burda okuyunca öğrendim.demek kordona değince oluyourmus
Miranmiray Vahideozturk2 yok canım korkma alakası yoktur onunla bebek kordona deginceboylenoluyir işte sadece😊
btuban Vahideozturk2 kasık yerlerinde pıt pıt oluyorsa kaç haftalıksınız, bebeğinizin hıçkırığını hissediyor da olabilirsiniz
Vahideozturk2 Çok teşekkür ederim cevaplarınız için, ilk hamileliğim, bilmediği şeyler olunca ister istemez bu neden oldu bi sorun mu var acaba diye geçiyor aklından, sebebini öğrenince kafam rahatlıyor :) Teşekkürler tekrar :)