Zeyneppp0 Denizyildizii bende iki haftalıkken öğrendim hemde idrar testinde çıktı tam gününede uyuyodu
Goxun Zeyneppp0 o normal bende o haftalarda öğrendim kimse inanmadı bana ☺️ Neysr Allah analı babalı sağlıcakla büyütsün inşallahh 🙏
MMmommy [silindi] he ben de 5. haftamda sadece ailelere söyledim ama sonradan haber vermek için aradığımda zagen biliyoduk kaynanan söyledi dediler hemen yetiştirmiş söyleme dediğimiz halde
Gulcingezer kir_cicegi bnde 2 3 hafta icinde kalp atisini duyduktan sonra sadece ailelere soylemeyi dusunuyorum🙏🏻
Happy-41 Aryapoyraz bende sadece ailelere birde bir iki arkadaşa söyledim ama ,sonra kayinvalide tarafını daha fazla zapt edemedim söylediler herkese zor dayandilar yani .daha söylemem gereken bisuru kişi var hem söylemedim diye kendimi kötü hissediyorum hemde içimden söylemek gelmiyor açıkçası değişik bir psikoloji .
Dorina Ailelerimize öğrenince söylemiştik. 6,5 haftalığım. Şimdi yazlığa geldik ve içki içmediğimi gören bütün arkadaşlarım anlamış olacak. Sorana da yalan söyleyemem mecburen denk gelenle paylaşacağım. Yoksa 12-15. Haftaya kadar kimseye söylemezdim.
Damlatrsn kir_cicegi canim hayırlı olsun inşallah sağ salim kucağına alirsin. Ben ilk evlendiğim ay hamile kaldim ve bunu ögrenir öğrenmez ilk 3 ay dusuk tehlikesi olabiliyor diyorlar ya direk yattım badem ceviz fındık süt bunları yemeye basladim amma velakin 3 gün sonra dusuk yaptım😏 şuan 37 haftalik tekrar hamileyim ilk başlarda hamile olduğumu bilmiyordum antibiyotik ictim birde banyoyu yıkarken yere düştüm temizlik desen hergun deli gibi yapıyordum vs vs ama Rabbım istedikten sonra her türlü tutuyor. Yani yatsan da kalksan da Allah ne derse o. Şimdiden hayırlı olsun tekrardan inşallah sağlıkla alirsin kucagina😍
Fatman1233 kir_cicegi Ben 7 aylık oldugumda tamamen herkese dedim 5 ayimda annem 1.2 arkadaşıma ne kadar geç söylenirse iyi strese sokuuolar yorum yapiyolar herşeye
ilayda17 Lulemom aynen ben bile 10. Haftada anca gördük keseyi bende okuyunca şok oldum bide kese gözüküyordu demiiiş
Selcanhakan kir_cicegi İlk gebeliğimi 5 haftalıkken söylemiştik ailemize şu an tekrar 8 haftalik hamileyim aralarında az fark olduğu için" daha erkendi neden şimdi yaptınız" falan diye söylerler hevesizi kırarlar diye kimseye soylemedik💜
Ftmtrk kir_cicegi ben de 3 hafta da öğrenmiştim Bi gebeliğimi doktorum 12 günlük bile belli olur demişti gayet normal bence hiiic kimseyi takma