Rose91 kir_cicegi ❤️🔥 aynen öyle Rabbim sag saglim bebegini kucagina versin ins♥️♥️ Hamileler arasina hosgeldn😇😇
Ceed_mom kir_cicegi bende de vardı korkuyordum acaba tedavi olmam gerekir mi diye ama şuan 10+3 olduk sağlıkla gelir inşallah minik civcivler 🐥🥰
kir_cicegi Mltm07 ben pazartesi idrar testi yaparak hamile olduğumu öğrendim bugünde ultrasonda kese göründü ilk kez ultrasona girdim yani
Jdjdjdjk kir_cicegi gözlerimi değecek demeyin evet değecek, olmayan insanların ahından çok korktum 17 haftalığım neredeyse söylemedim ilkinde çünkü düşük yaşamıştım 6 haftada yeni evlendiğimde de ay seninki hemen oldu dedi insanlar
Jdjdjdjk kir_cicegi kuranı kerimi açıp bakabilirsiniz o zaman, peygamber efendimiz nazardan nasıl haber veriyor, nazarla kader yarışsaydı eğer diyor nazar kaderi geçerdi
Beyzaay Test kitinde çift çizgiyi görür görmez tutamadık kendimizi ailemize söyledik, şimdi 3 ay bitti çevremizede yeni söylemeye başladık 😊
onhaziran Byzz biz de aile içine soylemsdk 5 haftalık saniyoduk daha hastaneye bile gitmemistim akrabalar geldi o gün herkes öğrendi daha bebemin kesesi bile yoktu 😅
Byzz onhaziran sizde hizliymissiniz Bizim gibi 😃 benim kanımda çıkmıştı öyle söyledim herkese 6 haftalıkken de bebeğimizi gördük kalp atışını duyduk 🙏😇
Sametnida kir_cicegi bende 14. Gunde öğrendim hissetmistim . İnsan gerçekten bedenini tanıyor ise hissediyor. 🥰👏 masallah tebrik ederim insallahh sagliklica kucaginiza alirsiniz
Busra_2734 zehranurr gerçi bazı adet programlari yanlış hesaplıyor ondan da olabilir adet tarihinden bir gün sonra iki günlük hamilesiniz diyor 😂
Deletedmom23234 Senaturkdag Evet çünkü hiçbirini sevmiyorum 🥴 daha önce de iki kaybım olduğu için annemlere de 4 aya kadar sakladım ne olur ne olmaz diye
Miniikanne kir_cicegi 2+3 de nasıl ogrendım koz en az 4 haftada testte sılık cıkıyo 8 haftada doktor kontrolunde kese gorunuyo 😊
ozlmayktkrmm kir_cicegi 2+3 derken emin misiniz 🤔 reglim 1 gün geçince öğrendim oda 4.5 haftalık yapıyordu ki o bile çok erkendi herhangi olumusz bir komplikasyon olursa diye ,6+1 de annem ve eşimin annesi öğrendi sadece genelde herkese 5 ayı doldurdurunca paylaştık
Miniikanne kir_cicegi saglıkla cok guzel bı hamılelık gecırırsın ınsallah canım kucagınada almayı nasıp etsın rabbım ♥️🥰 bız 12 haftalıktı soyledıgımızde sanıyorum bızde erkekn soylemıstık gozu olanın gozu cıksın😂