Guneyinannesi1 Kızlar iç çamaşırı alacağım enfeksiyonda var pamuklu iyisinden istiyorum 3 lu 4 lu 6li paket seklinde bildiğiniz bi kampanyalı bi ürün varmi aceba
Yeppudaa Guneyinannesi1 Trendyol dan aldım iç çamaşırı pamuklu tutku markası harika hergun değiştiriyorum 100 TL civarina içinde kampanya liydı 10 tane vardı .
Yeppudaa Guneyinannesi1 birde bende sık sık enfeksiyon oluyordu buyuzden beyaz iç çamaşırı ve pamuklu almak zorundaydım .beyaz olunca görebiliyordum akıntının rengini .
gokturkefe Suwende de oluyor indirim oradan aldım çok güzel pamuklu ayrıca genelde iç çamaşırı dikişleri atardı hiç öyle birsey yok çok rahat 3lü paketten 2 adet almıştım bazen çarkta oluyor indirim veriyor
Brcozkn Guneyinannesi1 h&m iç çamaşırları çok kaliteli tek geçerim, mağazada indirim reyonunda da olabiliyor arada .
haziranin25i Guneyinannesi1 trendyoldan nicoletta iç çamaşırlarını öneririm. 2 yıldır o markadan alışveriş yapıyorum çevreme de öneriyorum. Aşırı güzeller
Alanurunannesi Suwenin dikişsizleri var başka bi şey giydiğimde ne kadar büyük beden olursa olsun rahat edemiyorum göbüşten sadece üstü dikişsiz yüksek bel suwenle geçti hamileliğim. 3lüsü 30₺ye kadar düşüyo kampanyada normalde 80 falan