Zeynepzgi Arkadaşlar merhaba yarın sabah 9 da sezeryan doğumum var minik prensesime kavuşacağım Allah izin veririse rica etsem dua eder misiniz benim için biraz korkuyorum açıkcası ilk doğumum olacağı için heyecan dorukta 😍😍
Eliffff Zeynepzgi ağrısız sızısız mis gibi doğum olur inşallah canım.Rabbim bebişini de sağlıklı ömür versin 🙏🏻
Asli2663 Zeynepzgi inşallah nasıl geçtiğini anlamadan minik yavrunun kokusunu hissedersin 😇 rabbim yardımcın olsun canım
uleErenTozkoparan Zeynepzgi ayy benimde yarın benim ikinci İnşaAllah sağ salim atlarırız bebişlere sağ salim kavuşuruz inşaAllah
uleErenTozkoparan Zeynepzgi benim ikinci felaket heyecan var değişik duygular Allah yardımcımız olsun spinalmi genelmi tarcih ettiniz
Zeynepzgi uleErenTozkoparan genel tercih edicem büyük ihtimal çünkü çok gerildim bugün yarın sezeryana alalım diyince doktor şimdi baya bi korku sardı beni 😞
Hira Zeynepzgi ayyyy 🤰🏼🤰🏼😻 Allah yar ve yardımcın olsun cnm sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🎈☘️
Liva2018 Zeynepzgi hayırlısıyla sağ salim kucağına al yavrunu kuzum 🙏 bende çarşamba sezeryana gircem inşallah nasıl korku doluyum heycanlıyım anlatamam 😊
Zeynepzgi Liva2018 allah seninde yardımcın olsun canım tüm hamilelerin Allah yanında olsun sağ salim bebişlerimizi alalım kucaklarımıza 😘😘
Zeynepzgi Deletedmom35 Allah yardımcın olsun canım hepimizin çok güzel doğumları olur inşallahta buraya yazarız doğum hikayelerimizi 😊😊