Prenses_annesi Bebeğimin bugün hafeketlerini çok az hissediyorum sizce beklemeli miyim uoksa doktora mo gideyim bir sıkıntı var mıdır
AycanFb Prenses_annesi Bazen benimkide beni korkuttuğunda telefonu son ses açığ karnıma koyuyorum ne yapayım o zaman hareket ediyor🤣🤣🤣
Ceren35 Prenses_annesi biraz takip edin 10 dan fazla hareket ediyirsa sorun yok diyorlar ama icinize sinmiyorsa gidiverin hastaneye
klebsiella Prenses_annesi duz yattin mi denedin mi hic. Bazen uykuda olabiliyorlar. Ben ulaklikla muzik koyuyorum karnima cidden uyaniyor 😁
Mlkbykdg Canm bazen oluyor büyüyor artık yeri daralıyor ondan eskisi kadar cok hareket edemiyor ama tabi yine de içini rahatlatmak için gitmek istersen git
Prenses_annesi YA Kızlar hareket ediyor ama sanki az ediyor yeri daralır mı ki daha 28 haftalık klebsiella AycanFb Mlkbykdg
Mlkbykdg Prenses_annesi canm her bebegin anne karnında oynama durumu farklıymş bazıları cok hareketli olurmuş bazıları ise cpk hareketsiz sen kontrol et eger normalden cok az hareket ediyorsa git doktora riske atma
Prenses_annesi Ceren35 Mlkbykdg klebsiella tamam kızlar biraz hareketlendi sanki gıcık kız beni evham yaptırıyor ya sıpa 🙄🙄 Çok çok teşekkür ederim hepinize 😘😘
Eymenensari Seni çok iyi anlıyorum bende korkuyofum sürekli soruyofum ama sonra öyle bir oynuyoduki bebişim arada olur öyle ama bu haftadan sonra baya oynamaya başlar sıkılırsın bu sefer
Prenses_annesi Eymenensari ya canım beni bu çocuk pimpirikli yaptı normalde hiç böyel biri değilim bitek bebekte böyleyim tek oynasında sıkılmam bazen canımı yakıyor dövüşüyoruz 🙈
MustafaBirsenglTari Canim cukolata da fayda ediyor 😉 yedim mi Hic Ben cukolata yedimmi hateketleniyor baya ❤️❤️