Kubranurbulur Kızlar bugün 3. Ayımız bitti şükür tam 12 haftayı doldurduk. Dün geceden beri sağ kalça kemiğimde bir batma ve bel boşluğumda tarif edilemez kramp gibi sızlatan bir ağrı var kalça kemiğim öyle bir batıyor ki kasığıma kadr ordanda bacaklarıma her yerime vuruyor yürüyemedim resmen. 12. Haftaya girdiğimiz andan beri böyle yani dün gece. Sebebini bilen var mı veya aramızda bu durumu yaşayan? Yarın randevum var doktoruma da soracağım.
Slnmlh Kubranurbulur benimde dün ani hareketten oldu. Utanmasam ağrıdan ağlıcam valla. 19.haftamdayım bnde. Bide yıllardır bel fıtığı var o da tetikliyor tabi 😞😞 doktora sorunca bizide bilgilendirir misiniz
Makbuss Kubranurbulur benim bastan beri bi gecmeyem bel agrim var artik alistim kan leke gelmynce korkmayn dior doktorlr bende 12.1 gunluk hamilym
Ecrinimleyla Kubranurbulur evet ben bunu aynen yaşıyorum yürüyemiyorum ağlıyorum bazen Benim de 10 gün sonra randevum var doktorla konuşçam
GlhanSolak Bende sol kalça batığı başladı 1 aylıkken şuan 5.5 aylığım ara ara yokluyor doktora gitmiştim hamileyim die sadece krem verdi normal de son aylarda olur böyle sıkıntılar dedi. Yani geçmiyor ağrısı ama sürekli de olmuyor 2-3 gündür yine ağrı yapıyor üstüne bastıkça doktor da birşey yapamıyor maalesef ...
Kubranurbulur GlhanSolak ya bende de dün başladı işte 2. Trimester başlarında da görülebiliyormuş ama direk 12. Haftamda başlaması biraz tuhafıma gitti ALLAHım korusun o kdr korktum ki bir şey olacak diye
GlhanSolak Kubranurbulur korkacak birşey Yok. İçini ferah tut Allah’ın izni ile birşey olmaz. Gayet normal artık zamanla alışıyorsun ☺️
Dilekerkan0705 Canım benim den haftalar da başladı artarak devam etti 32 haftadayiz şuan dayanılmaz halde yatağa yattığım anda başlıyor doktor artacak dedi kemiklerin açılıyor normal dedi magnezyum bile vermedi çok canın sıkılırsa iç dedi kremle soğuk kompleksle idare ediyorum ama gerçekten böyle bir ağrı yok
Didtas Bende yaşadım sol kalçamda relaksin hormonundanmış fizik tedaviye gittim en son bi krem verdi öyle geçti ama iki hafta falan çektim yürüyemiyordum hiç ağlıyordum ağrısından ama tekrarlamadı sonra şimdi 35.haftam bitiyor
Seymamurduk O durum 12. Haftadan beri bende de var canım siyatik diyorlar.doktorlar kalsiyum ve magnezyum öneriyor genelde. Bazı durumlarda da fizik tedavi öneriyorlar. Doğuma kadar malesef geçmeyen bir durum. Bende de sol kalça içimde var malesef 16. Haftam giderek artıyor bazen yataktan kalkamıyorum kitleniyor bacağım.
Kubranurbulur Ecrinimleyla çok felaket bir ağrı ya resmen bel boşluklarım sızlıyor kalça kemiğim hem sağdan hem arkadan batıyor bir an önce geçse keşke