mnurtrk Anne88 süt yapan her şey süt hormonunu yükseltiyormuş ben ilaç kullanmadan diyet yaparak düzene girmesini sağladım ( Ki artık benim göğüslerimden süt gibi sıvı geliyordu düşün) Soda, cips, kızartma, mısır da tüketimini kestim bunlar da çok yükseltiyormuş bilgin olsun arkadaşım iyice araştır liste yap kendine
Bfduam 373437 çok şükür badireler atlatmışsınız sonu güzel olacak inş. Onlarda kefaret olur inş ikinize de Ya sorma o değerler için banada aynılarını dedi Dr, menopoz a yakın değerler dedi amh düşük rezerv benim, hatırlıyor musun senin kaçtı?
373437 Bfduam ailede özelliklede annede yoksa erken menopoz çok zor .boşuna üzdüler beni.iğnelerle ilaçlarla rezervi düzeltiyorlar
KubraAydin Bfduam ay pardon aşkım onu unuttum sabah ilk idrarla olmayacak öğleden sonra saat 4 e kadar yapman gerekiyor testi yapmadan 2 saat önce su içmek yok aç tok fark etmiyor sadece yapmadan önce su içmemeye dikkat et Birde ben hep saat 3 aralığında yapıyordum o saatlerde genelde doğru oluyormuş, aynı saatlerde yapmaya dikkat et canım
mnurtrk Anne88 ne demek rica ederim, bal tarçın çörek otunu bir araştırmanı doktoruna danışmanı tavsiye ederim umarım faydasını görürsün duamdasın inşallah sağlıkla kucaklarsın evladını🙏🏻🌸
KubraAydin Bfduam valla aklımdaydı ya aklımda yok desem yalan olur yumurtlama görene kadar aklımda yoktu ama oyalandim sürekli bide uygulamayı sildim kafamı dağıtmaya çalıştım Yumurtlamadan 11 gün sonra test yaptım baktım negatif moralim bozuldu kenara bıraktım elimi yıkamak için bi baktim pozitif şok olmuştum ☺️☺️
373437 mnurtrk evet cnm kesinlike katılıyorum bu karşıma yıllarca olmadı benim de bu karşımı yaptım hem adet düzene girmişti ve 2 .ay hamile olduğumu öğrenmiştim tabiki nasip kısmet ama Peygamber efendimiz bile çörek otu için ölüm dışında herşeyin devası demiştir şifası Allah tan 🙏🙏
Anne88 mnurtrk Allah razı olsun kardeşim duandan eksik etme beni adım Elif inşallah güzel haberim veririm sana
Elif_p Myworld34 canım ben adet sonrası günleri çok değerlendirdim adetin kaç gün sürüyorsa ortasına gelen 3-4 gün çok önemli orda yüksek ihtimal oluyor benim öyle oldu
tubakaya1 Myworld34 bendede 4ay korunmasızda tutmamıştı bende sıkıntı ediyordum doktora gittim öncelikle enfeksiyon varmı diye yok dedi ama ben yinede saraçoğlunun soğan kürünü denedim sabah akşam kaynatıp içtim ayrıyetten eşimede keçiboynuzunu suda 10dk kaynatıpbi sabah aç karnına bide yatmadan verdim çok şükür o ay tuttu şuan 26+3haftalığım inşallah en kısa zamanda darısı size🙏🏻🥰
373437 Bfduam benim çocukluğumdan beri vardı düzensizdi ilaçla birkaç ay düzeliyordu ilaç bitsin yine aynı düzensizlik devam ediyordu.
Bfduam KubraAydin kıyamam ya:) kaç dk sonra belirdi? Benim o kadar uzun süre oldu ki unutmuşum ya:) Ovulasyola ilgili sorum vardı unutmadan cevaplarsın:)
KubraAydin Bfduam ilk idrarı damlattim hemen birinci çizgi çıktı bende olsa çift çizgi zaten olurdu dedim kenara koydum negatif diye elimi yıkadım bi baktım çift cizgi yani hemen belirmiş aslında ☺️