İyi akşamlar, ben de geçirdiğim süreçten bahsetmek isterim size.
24 yaşında evlendim pko problemim vardı ilaçsız regl olamadığım zamanlar oluyordu. Doktorum bazı hormon tahlilleri yaptı süt hormonumun çok yüksek olduğunu öğrendim hatta beyin mr ı bile çektirmek zorunda kaldım doktorum bu süreçte çok net açıklayıcı ve faydalı bir şekilde konuşmadığı için doktora gitmeyi bıraktım araştırma yaptım internetten ve süt hormonunu yükselten her şeyden uzak durdum . Daha sonra başka bir doktora gittim ve gittiğim de 90 seviyelerdeki hormon değerim normale dönmüş şükür, gebelik için harekete geçmem gerektiğinden bahsetti tekrar yükselirse gebeliğe engel olur vs dedi.
ilk olarak çatlatma iğnesi denedim olumsuz sonuç aldım, Klomen denedim olumsuz sonuç aldım, matofin (şeker hapı yumurtalıklara belli bir faydası varmış ) kullandım olumsuz sonuç aldım zayıflatması ve iştah kapatması gerekirken ben kilo aldım
Buraya kadar bahsettiğim süreçte her ay yaptığım negatif testleri beni aşırı derece yıpratmıştı ilişki halini görev olarak görmeye başlamıştım ki bence bu yaptığım en saçma yaklaşımlardan biridir.
Son olarak doktorumdan onay alarak ve danışarak bal tarçın çörek otu tükettim ( detayları internette yazıyor araştırıp bakmak istersen ) ve her ilişki durumundan sonra ayaklarımın altına yüksek yastık koyarak 40 dakika bekledim
sonuç elhamdülillah pozitif 🙏🏻🤍🌸