merveklyc Birkaç saattir fazlalaştı sürekli karnım sürekli kasılıyor ağrı ve baskı oluyor nefesim kesiliyo gibi bebek top gibi yamuluyor kasılma bu mu kızlar kasılma sayacı indirdim ama bu şekilde olunca mı sayacağım bilemedim tecrübesizim 37+4 üm bu arada
Ysmmmnn merveklyc kasılmalarım gelme süresini hesaplayacaksınız karnınız sertleştiya geri eski haline döndü tekrar kadıldı bu aradaki dk hesaplayın düzenliyse hastaneye gidin düzensizse normal dopuma hazırlık
Minigimm0611 merveklyc Evet kasılma o ama sancı değil benım cok erken haftalarda basladı kasılmalarım.
merveklyc ecemp161013 Teşekkür ederim canım çok kötüyüm ya sancım pek yok ama bu kasılma inanılmaz arttı doğum belirtisi falan mı anlamadım da 🤷
Miranmiray merveklyc yalancı sancı olabilir canım ama yinede takip et doğum başlangıcında olabilir dk tut
Selma_aygun Ya benimde bebiş sık sık sertleşiyor bugün ama kısa sürelerde geciyo ve ağrı bişey yapmiyo sadece sertleşiyor 34 haftaligiz takip gerektirir mi bu durum
merveklyc Ysmmmnn Teşekkür ederim cevap için bunun yanında ağrı da olması da gerekiyor mu acaba doğum sancısı olması için
Ysmmmnn merveklyc evet varsa ve düzenliyse bi acile gidin düzensizse acile gitmeyn evde beklyn hastaneye gidince açılmaya galan bakıyolar
Minigimm0611 merveklyc Allah Allah cıkıyor mu sasırdım bende o haftalar kasıldıgı ıcın girmiştim cıkmamıstı oyyüzden. Biz 38deyiz sabah dan beri agrıdan öldüm aglayarak hastaneye gittim yinede cıkmadı yalancı sancıymıs.
merveklyc Zeynep_49 Doğum sancısı diye almışlardı bir gün yattım açılmam olmadı 1 santimde kaldı taburcu oldum evde bekliyorum🤲
merveklyc Minigimm0611 https://www.hizliresim.com/svwhhx0 Evet hatta 100e vurdu sürekli bana resmen doğum sancısı dediler bende tık yoktu kasılma oluyodu doğurmadım çok değişik bu sancı şeyi ya🤷
Busra228 merveklyc benimde adet sancım gibi ağrım var kaç gündür ama kasılma olmadığı için bilemedim bi de düzensiz yaşancı sancı galiba çok rahatsız ediyor beni 😭