Öncelikle herkese hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum. Bu 2. Gebeliğin son zamanlar artık bebeğin sağ tarafimda sertleşmesi beni zorluyordu hiçbir şekilde yürüyemiyordum kasıklarım acıyordu çok fazla kilo alamama rağmen kendimi çok ağır hissediyordum göbeğimde pek yoktu. 1.5 yaşında oğlum var. Çok hareketli bir çocuk olduğu için ona artık bakamıyordum. Babaanesine gönderdim. 23/ -3 gün sonra eşime yürüyüş yapalım falan dedim o da beni sabah başka bir ilçeye göle götürdü neyse yüzdük falan 7 gibi döndük geldik biraz yürüdük . Sonra duş aldık derken eşim senle işim var dedi o gün ilişkiye girdik 🤭 Hemen ağrım oldu ve tuvalete gittiğimde yoğun şeffaf mukuslu bir akıntı gelmişti ( bunu çok araştırdım ve rahim ağzından bulunan tıkaç mış) sonrasında ağrım geçmeyince duş alıp uyudum ve sabah yine akıntı ( burda da onunla ilgili post açmıştım) o gün ağrım ara ara geldi devam etti doktorumu aradım hastaneye hit muayene ol dedi eşimi aradım il dışındaydı geç gelebildi anca geç olunca da gitmedim yarın kontrolüm var ztn kalsın dedim. Ertesi gün kız kardeşimle hastaneye gittik öğleden sonra doktor ultrasondan bakıp hiçbir sorun yok nst çek sancına göre muayene ederiz dedi nstye girdim aç olduğum için düzgün çıkmadı doktor yine çek dedi ve ben ztn kessin 1 2 güne dogururum nasılsa dedim ve hastaneden çıktım 😂 O gün kuaföre gittim, awm ye gittik derken baya yürüdüm ve sancım başladı. Sancım artınca eşimi aradım geldi beni aldı eve geldim. Sancım geçmedi yine ama düzensiz geldiği için yine yalancı sancı sandım. Eşimi aradım ve buralarda ol dedim o yine doğurmam sandı 🤭 Neyse geldi uyuduk gece yine 2 kez sancı geldi kalktım ve sancım baya uzun süre geçmedi. Yürüdüm evde gece 3 bu arada. bir yarım saat bekledim ve tuvalete gittiğimde kanamam ve nişanım geldi. Ben tabi kanama olunca kötü bir şey olur diye eşimi uyandırdım biraz duşa girip sırtıma sıcak su tuttum tabi eşimi aldı bir heyecan falan ben orda kivranirken bana üstünü giy diye tutturmuş. Neyse aldık eşyaları çıktık asansörde eşim şimdi burda doğuracan diyor bende ben ne zaman doğuracağımı bilirim sen merak etme dedim 😂 Hastaneye gittik ve ebe doğum başlamış dedi imza attık falan sancım çoğaldı ama karşılayabiliyordum . Gel dedi bir nstye bakalım nstye bağladı bitti ve bana doğumhaneye gidicez dedi tabi ben şok ne olduğunu anlamadım ve sancım artınca çok korkmuştum o sancı çoğalacak orda kalacam diye doğumhaneye girdim ebeye kaç santim açıklığım var dedim tam açıklık dedi ben ohh çok şükür dedim 😂 Suyumu paylatti falan parmağıyla biraz daha gerdi açıklık olsun diye tabi canım çok yandı doktoru aradı ama doktor yetişemedi sadece 1 ebe vardı ve bana sancı gelince ıkın dedi. Ama ebe alttan parmağıyla çok açmaya çalışınca canım yandı ve düzgün ikinamadim bebek çıkmadı hemen falan sonra tabi sonunda çıktı 😍 Doktor geldi hemen baktı alttan çok dikiş var mı dedim yok 1 2 tane var dedi 1 tane falan dikiş attı ve gitti.🥰 Bebeğim tam ikinamadigim için kafası çok içerde kalmış kalbi yavaşladı gibi olmuş o yüzden yenidoğan servisine alıp biraz oksijen falan verdiler beni götürdüler odaya yarım saat sonra da onu getirdiler. Şuan evdeyiz mışıl mışıl uyuyor bebişim biraz uyku sorunu var ama olsun tatlı günler 😍 Yarın da babası gidip oğlumu getirecek ilk defa buluşacaklar. Görüntülü konuşurken hep bebe bebe kardeş diyor 🥰 Yarın için çok heyecanlıyım oğluma da kavuşacağım. Rabbim herkese bu duyguyu tatmayi nasip etsin. Olmayana versin olana da sağlıklı, kolay bir doğum nasip etsin 🙏😍❤️