Serappp14 Kızlar 17+5 ultrasına göre 18 haftalıklen boy kılo 204 gr 14 cm cıktı doktor boyu kısa olucak falan moralımı bozdu acıkcası sımdıden bellı olurmu boy kısalıgı sızın kac cmdi bu haftasa bebegınızı boyu
asyahumam Serappp14 Benim o haftada doktor kilosunu bile demiyordu iyi deyip geçiyordu ilerki haftalarda belli olur. Boy için de aynı zaten bugün gittim 35im boyunu sordum ortalama şu kadar dedi ama boyunu tam olcemeyiz doğru çıkmaz dedi. Kafana takma ben de takiyordum artık düşünmüyorum inşallah sağlıklı olsun tek duam bu
Merkun Serappp14 burda yazılan kiloya ve boylara takılmamanı öneririm canım herkesin genetiği farklı.
Sude-96 Serappp14 16+5 de 13 cm di benim bebeğim ve doktor çok iyi dedi ayrıca araştırma yaparsanız bebeğin boyu değil kilosu önemli imiş
Serappp14 asyahumam kılosu güzel ama boyuna kısa dedı 2 hafta oldu doktora gidelş takmıyodum ama burda yazanları gordukce sorim dedim anası babası kısa normal dedı kısa dedıgıda esım 181 ben 160 boyundayım doktorn gozunde bı problem var bencw😏
Annesininbitanesi1 asyahumam evet bende şuan o haftalardayım banada bugün boy yada kilo söylemediler hatta endişelendim normalmiş demekki
asyahumam Serappp14 kısa değilsiniz ama dediğim gibi boy yorumu yapmak için çok erken bence zaten kısalık çıkarsa ilerde söylüyorlar belli bir seviyesi var onun detaylıda falan çıkar zaten normaldir